Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΦΕΙΓ-ΒΟΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"


Τζιχαντιστές καλούν σε εξέγερση κατά των Ελλήνων στην Κρήτη: «Έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω στους απίστους»


Φανατικοί ισλαμιστές στο Τυμπάκι στην Κρήτη καλούν αδιακρίτως όλους τους μουσουλμάνους του νησιού, νόμιμους κάτοικους και λαθρομετανάστες, σε άμεση εξέγερση κατά των Ελλήνων με την ρίψη σχετικών προπαγανδιστικών φυλλαδίων.

Συγκεκριμένα αυτή η ρίψη φυλλαδίων που υπογράφεται από την «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης» καθαρά υποκινεί την επαύξηση του μίσους και την προτροπή σε βιαιοπραγίες κατά των Κρητικών από οποιονδήποτε μουσουλμάνο. Υπάρχει πλέον αποδεδειγμένα μια ξεκάθαρη διακήρυξη επεκτατικού πολέμου από τον μουσουλμανικό κόσμο στον γεωπολιτικό ζωτικό χώρο της Ελλάδος. Αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να περάσει αψήφιστα, επειδή επηρεάζει άμεσα νευραλγικά θέματα εθνικής ασφάλειας και εσωτερικής κοινωνικής γαλήνης του Κρητικού Λαού αλλά και γενικότερα όλων των Ελλήνων.
Ας δούμε τι περιέχει ακριβώς αυτή η κλήση για εξέγερση των μουσουλμάνων για να μπορέσουμε να εξάγουμε μερικά συμπεράσματα. Η είδηση προέρχεται από την ενημερωτική ιστοσελίδα e-mesara.gr.


"Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς)
Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου.
Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν να έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη. Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες.
Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούςΟι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη.
Κοράνι 9:12 «Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων – ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν –έτσι ώστε να σταματήσουν».
Κοράνι 8:12 «Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς»
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ"
Το κύριο μήνυμα αυτού του προπαγανδιστικού φυλλαδίου αναφέρεται στο εξής εδάφιο: Εσείς (οι μουσουλμάνοι) είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου (τον μουσουλμανισμό).
Είναι άμεσα φανερό ότι οι συγγραφείς αυτού του προπαγανδιστικού σημειώματος έχουν γνώση ότι όλοι οι πόλεμοι γίνονται για την κατάκτηση ενός ζωτικού χώρου που κατοικεί ήδη κάποιος άλλος λαός. Και η αρχή για κάθε κατάκτηση εκφράστηκε από τον Σουν Τσου, τον συγγραφέα του αρχαίου κινεζικού στρατιωτικού εγχειρίδιου στρατηγικής "Η Τέχνη του Πολέμου" που είχε πει: "Οι πόλεμοι κερδίζονται πριν καν πολεμηθούν. Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη". Και στην περίπτωση της σημερινής Ελλάδας δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο δίκιο.
Η εσκεμμένη μέσω σχεδίου απομάκρυνση μισού εκατομμύριου και πλέον Ελλήνων από την Πατρίδα τους με την δικαιολογία της (τεχνητής) οικονομικής κρίσης αποδυνάμωσε ακόμη το μαχητικό δυναμικό της Ελλάδος. Η καταστροφική λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την φανερή υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται σε όλα τα βασικά συστατικά της Ελληνικής κοινωνίας: εσκεμμένη υπερφορολόγηση, επίθεση στην παιδεία, υποβάθμιση της Ορθόδοξης Θρησκείας και καταρράκωση της δημόσιας υγείας. Η εισροή ατελείωτων ορδών ισλαμιστών λαθρομεταναστών συνεχίζεται απρόσκοπτα.
Πιο διορατικό θα ήταν να εκτιμήσουμε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το προπαγανδιστικό αυτό σημείωμα υπέρ της κατάκτησης της Ελλάδος από τους μουσουλμάνους διανεμήθηκε αυτή την χρονική περίοδο. Αυτή την περίοδο που οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αγγίζουν πια ένα δυσανάλογα μεγάλο αριθμό προς τους Έλληνες και προκαλούν έντονες ανησυχίες και για την δημόσια τάξη και κοινωνική ειρήνη.
Μια περίοδος που έχουν συμβεί σοβαρά περιστατικά αμφισβήτησης της νόμιμης κυριαρχίας του Ελληνικού Έθνους στην επικράτεια του, όπως η προσπάθεια εμποδίσεως της τελετής τιμών προς την Ελληνική Σημαία στην Μυτιλήνη από το υπεύθυνο άγημα του Ελληνικού Στρατού.
Η καλύτερη άμυνα των Ελλήνων στην επερχόμενη ισλαμική λαίλαπα είναι: η αλλαγή της πολιτικής που διέπει σήμερα την προστασία των συνόρων, δηλαδή από ανοικτά σύνορα σε πλήρως ελεγχόμενα και με την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως έχει εξαγγείλει πολλές φορές και ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Η αλλαγή στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε παρανόμου εισβολέα καταφέρει και μπει στην Ελληνική επικράτεια, με άμεση σύλληψη, φυλάκιση και απέλαση κατόπιν συνοπτικών διαδικασιών.
Εμείς οι Έλληνες πρέπει να αμυνθούμε και τώρα είναι η ώρα! Μόνο με μια αμιγώς Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου - Χρυσή Αυγή θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την εθνική ασφάλεια και εσωτερική κοινωνική γαλήνης μας!

ΠΗΓΗ
ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές