Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

3 ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας προϊόντων παρεμπορίου στη Νάξο


Σε τρεις συλλήψεις και κατάσχεση εκατοντάδων προϊόντων παρεμπορίου προχώρησε το πρωί σήμερα η αστυνομία σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε μετά από καταγγελίες επαγγελματιών που είχε δεχθεί ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα προϊόντα παρεμπορίου που κατασχέθηκαν είναι εκτιμώμενης αξίας πώλησης άνω των 15.000 ευρώ...
Τα κατασχεθέντα προϊόντα πριν φορτωθούν στο φορτηγό για τον σκουπιδότοπο

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από παρακολούθηση που είχε προηγηθεί μετά από καταγγελίες επαγγελματιών, εντοπίστηκαν από το τμήμα Ασφάλειας Νάξου, οι πρωτεργάτες της διακίνησης παρεμπορίου σε παραλιακές περιοχές της Νάξου, Άγιο Προκόπιο, Αγία Άννα, Πλάκα, που μετά τη σύλληψή τους ακολούθησε και η κατάσχεση εκατοντάδων προϊόντων παρεμπορίου που είχαν.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Νάξου όπου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για τα προϊόντα παρεμπορίου συντάχθηκε πρωτόκολλο καταστροφής τους και μεταφέρθηκαν λίγο αργότερα στο σκουπιδότοπο.

Τα προϊόντα ήταν, γυαλιά ηλίου (382), μανταλάκια για ξαπλώστρες (3500) βραχιόλα χεριού - ποδιού (216), ενδύματα (198), ασημένια κοσμήματα, φακοί, διάφορα αξεσουάρ, βαλίτσες, φακοί λέϊζερ (18), βαφές μαλλιών (12), κολιέ με ξύλινες χάντρες (243), κολιέ ασημένια (29), βραχιόλια ασημένια χεριού-ποδιού (25),  δερμάτινα βραχιόλια (168), πλαστικά βραχιόλια (675), βραχιολάκια με κλωστή (2.160), κουβάρια κλωστές (12), βραχιόλια ξύλινα χειρός (15), ασημένια δαχτυλίδια (31), ασημικά λαιμού (85), ξυλόγλυπτα περιδέραια (70), κομπολόγια διαφόρων τύπων (20), σακίδια πλάτης (4).

Όπως δήλωσε στο Naxos News, ο υπεύθυνος παρεμπορίου του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, Γιάννης Τσολάκης, η όλη επιχείρηση έγινε με μυστικότητα και χωρίς να υπάρξουν φαινόμενα, κυνηγητού ή σύλληψης σε δημόσια έκθεση.

Επισημαίνει ακόμη, ότι είναι η μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντων παρεμπορίου που έχει κατασχεθεί στη Νάξο, που αν διετίθεντο πάρα πολλοί επαγγελματίες του νησιού θα επλήττοντο οικονομικά.

Τη συνέχιση των προσπαθειών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κατά του παρεμπορίου, επισήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Βαγγέλης Στρατούρης, που εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μεθοδική και αποτελεσματική επιχείρηση της αστυνομίας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές