Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

14-06-2014: Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών την 12.06.2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 1Ιουνίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών την 12.06.2014
Ελέγχθηκαν συνολικά 379 άτομα, 248 οχήματα και 23 καταστήματα, προσήχθησαν 16 άτομα και βεβαιώθηκαν 44 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 12.06.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Σερρών, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κερκίνης Σερρών.
Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 32 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 379 άτομα, εκ των οποίων 313 ημεδαποί και 66 αλλοδαποί, 248 οχήματα, καθώς και 23 καταστήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 16 άτομα, εκ των οποίων 6 ημεδαποί και 10 αλλοδαποί και βεβαιώθηκαν 44 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.
Οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις, έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών και την αυξημένη αστυνομική παρουσία. Παράγουν σημαντικά αποτελέσματα, που έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στο περιβάλλον ασφάλειας, όσο και στην καθημερινή ζωή των πολιτών.
Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές