Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αετό σαν της Μπενφίκα αποκτά η ΑΕΚ για την Αγιά Σοφιά!

Αετό σαν της Μπενφίκα αποκτά η ΑΕΚ για την Αγιά Σοφιά!


Θα αναλάβει και την προστασία των Αετών στην Ελλάδα - Δύο απίστευτες ιδέες του Δημήτρη Μελισσανίδη που γίνονται πράξη (VIDEO)



Δύο εκπληκτικές ιδέες του Δημήτρη Μελισσανίδη γίνονται πράξη και βοηθούν ακόμη περισσότερο στο να αποδειχτεί και στον τελευταίο πως η ΑΕΚ δεν είναι απλά μια ομάδα. Οπως ανακοίνωσε το επίσημο σάιτ της ΑΕΚ η ομάδα αναλαμβάνει την προστασία του ΑΕΤΟΥ, του συμβόλου της. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική εταιρία η ΑΕΚ προχωράει σε δράσεις που θα ανακοινωθούν την επόμενη Τετάρτη σε συνέντευξη τύπου. Διαβάστε την ανακοίνωση:
Όλοι γνωρίζουμε τί σημαίνει παγκοσμίως για τον κάθε φίλαθλο το έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας. Για την ΑΕΚ, ο Δικέφαλος Αετός είναι εμπνευσμένος από τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, μεταφέροντας παντού ανά τον κόσμο την ιστορία και τις καταβολές του Συλλόγου μας, την περηφάνια των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, τις χαμένες πατρίδες, την προσφυγιά.

Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει δραματική μείωση του αριθμού των Αετών, με κυριότερους λόγους, τη λαθροθηρία, την παράνομη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων, τον τραυματισμό και τη θανάτωση από ηλεκτροφόρα σύρματα, την εξάπλωση της ανθρώπινης παρουσίας, αλλά και τη μείωση της τροφής.
Η ΑΕΚ αναλαμβάνει δράση σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, με στόχο την προστασία των απειλούμενων Αετών της Ελλάδας, όπως είναι ο Χρυσαετός (Aquila chrysaetos) και ο Σπιζαετός (Aquila fasciatus).
Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 12:00 σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ορνιθολογικής (Πάρκο Αντώνης Τρίτσης, Ίλιον) θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της συγκεκριμένης κοινής δράσης για το 2014, αλλά και οι τρόποι προστασίας και παρακολούθησης των Αετών σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.
Πληροφορίες πρόσβασης στο Πάρκο: http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?tID=1338&aID=362
Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 όμως οι ενέργειες της ΑΕΚ δεν σταματούν μόνο στην προστασία του Αετού. Η ΑΕΚ θα αποκτήσει και τον δικό της εκτός από τον Δικέφαλο στο έμβλημα της. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει άλλη μία ιδέα η οποία θα γίνει πράξη όταν η ΑΕΚ θα μπει στην Αγιά Σοφιά. Συγκεκριμένα σε συνενόηση με εξειδικευμένους εκπαιδευτές, οι οποίοι έχουν ήδη βρεθεί και συμφωνήσει, θα εκπαιδευτεί αετός στα πρότυπα του αετού της Μπενφίκα με στόχο όταν η ομάδα θα μπει στην Αγιά Σοφιά να κάνει κι ο αετός το δικό του σόου σαν κι αυτό που κάνει στο γήπεδο της μεγάλης Πορτογαλικής ομάδας όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.


βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές