Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Νέο βίντεο: Πως οι Λευκοί λαθρομετανάστες εξαφάνισαν τους Ινδιάνους ιθαγενείς στις ΗΠΑ

Νέο βίντεο: Πως οι Λευκοί λαθρομετανάστες εξαφάνισαν τους Ινδιάνους ιθαγενείς στις ΗΠΑ


Το βίντεο αυτό παρομοιάζει με έξυπνο τρόπο την σημερινή κατάσταση με τους αλλόφυλους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα, με το τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης των λευκών Ευρωπαίων πριν εκατοντάδες χρόνια στην Αμερική.

Στόχος του είναι να γελοιοποιήσει την ρητορική των δήθεν αντιρατσιστών δείχνοντας ότι η μαζική μετανάστευση οδηγεί στην εξαφάνιση του ιθαγενούς πληθυσμού. Όπου επιχειρήθηκε να εφαρμοσθεί η πολυπολιτισμική κοινωνία και ειδικότερα η πολυφυλετική ξέσπασαν συγκρούσεις και στο τέλος εξαφανίσθηκε ο ντόπιος πληθυσμός.

Επίσης πρέπει να θυμόμαστε ότι η μετανάστευση σήμερα δεν είναι ένα τυχαίο φαινόμενο αλλά κατευθύνεται από κέντρα εξουσίας που ως στόχο τους έχουν την βίαιη ομογενοποίηση της ανθρωπότητας και τέλος την επιβολή Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Η ομογενοποίηση της ανθρωπότητας και η εξάλειψη της διαφορετικότητας τόσο των πολιτισμών όσο και των φυλών και η ταυτόχρονη υπονόμευση του DNA είναι απαραίτητη για να επιβληθεί η ιουδαϊκή καθαρόαιμη ελίτ στις μάζες.

Δείτε οπωσδήποτε και το τρίτο βιντεάκι που παραθέτουμε και οι Εβραίοι παραδέχονται ότι αυτοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα όμως που οι Εβραίοι θέλουν τις χώρες των λευκών Χριστιανών πολυπολιτισμικές, στη δική τους χώρα επιβάλλουν την αυστηρότερη μορφή ρατσισμού και διαμορφώνουν ένα 100% εβραϊκό κράτος όχι απλά θρησκευτικά αλλά κυρίως φυλετικά!

Και επειδή εμείς μιλάμε πάντα με στοιχεία παραθέτουμε δύο απ' τις εκατοντάδες αποδείξεις για το θέμα. Διαβάστε για το ότι οι Εβραίοι στο Ισραήλ κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει Ισραηλινός πολίτης και κάνουν εμβόλια σε μετανάστριες για να μην γεννούν παιδιά.




Δείτε παρακάτω και το πρώτο μέρος..



http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές