Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

(Α+) Η ΕΛΛΑΔΑ...ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ...

Τι εννοεί ο ..ποιητής. Στο …κόλπο είναι ΟΛΟΙ; Μπαα.






Τι θα γίνει αν η Ελλάδα αποφασίσει ξαφνικά να αφήσει τη χρηματοπιστωτική μόλυνση να διαφύγει από την καραντίνα που μας έχουν υποβάλει; Θα επέλθει με βεβαιότητα πλήρης κατάρρευση των πάντων. Γιατί; Γιατί, πέρα από την χρηματοπιστωτική μόλυνση, θα αποδειχθεί ότι τόσο η Ευρωζώνη, όσο και η τρόικα γενικότερα, είναι εσκεμμένα ανίκανες να ελέγξουν την κρίση, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει να σκάσει η χρηματοπιστωτική φούσκα. Επομένως, με απόλυτη βεβαιότητα η φούσκα θα σκάσει διότι εξυπηρετεί κάποιους για να πάρουν την δημόσια περιουσία . Για το λόγο αυτό ελληνικό πολιτικό σύστημα και η τρόικα, παίζουν θέατρο (δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης) για τα μάτια του απληροφόρητου ελληνικού λαού, τρομοκρατώντας το λαό, ώστε να μένει καθηλωμένος στον καναπέ του και να μην προκαλέσει τυχαία κάποιο ευρωπαϊκό «ατύχημα».

Έχει όμως νόημα όλη αυτή η εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας και των περιουσιών μας καθώς και ο εξευτελισμός μας από πάνω; Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα για το λαό. Απλά το ελληνικό πολιτικό σύστημα, πέρα από τα συμφέροντα της ντόπιας οικονομικής ελίτ που προστατεύει, μαζί με τα δικά του πολιτικά συμφέροντα, είναι απόλυτα εξαγορασμένο . Δεν έχει τα πολιτικά «κότσια» να προχωρήσει σε πλήρη αναδιάρθρωση του χρέους. Φοβάται τις «άγνωστες» συνέπειες της πράξεως του λόγω ομηρίας από παράνομες η ανήθικες πράξεις που έχει κάνει  κατά το παρελθόν και ίσως δουν το φως της δημοσιότητας από τα πληττόμενα ξένα κέντρα... Προτιμά να εξαθλιώνει το λαό και να κερδίζει χρόνο παραμονής του στην εξουσία.

Είναι βέβαιο, πως αν υπήρχε ελληνική κυβέρνηση με «κόκκινες γραμμές» προστασίας του ελληνικού λαού, η τρόικα θα έκανε αμέσως στη στιγμή πίσω. 

πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές