Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ? ΠΟΥ? ΣΩΠΑΑΑΑ!!! ΨΕΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....

Ισλαμιστές έκαψαν ζωντανούς σε φούρνο 80 άμαχους Σύριους - Πού είναι οι εγχώριοι υποστηρικτές τους;


Ισλαμιστές έκαψαν ζωντανούς σε φούρνο 80 άμαχους Σύριους - Πού είναι οι εγχώριοι υποστηρικτές τους;
Πάνω από 80 πολίτες της Συρίας, Χριστιανοί και Αλεβίτες, οδηγήθηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες σε φούρνο της πόλης Adra και κάηκαν ζωντανοί με τον πλέον φρικτό τρόπο. Η πόλη Adra απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Δαμασκό. Πολλοί άλλοι κάτοικοι της πόλης απήχθησαν ώστε να χρησιμοποιηθούν ως ανθρώπινες ασπίδες στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του συριακού στρατού με σκοπό να κατηγορηθεί η κυβέρνηση του Άσσαντ για τις δολοφονίες.
Ο νόμιμος συριακός στρατός συνεχίζει τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον των ισλαμιστών τρομοκρατών της Αλ Νούσρα, οι οποίοι είχαν καταλάβει την πόλη Adra πριν μερικές ημέρες. Στην διάρκεια κατάληψης της πόλης οι τρομοκράτες προέβησαν στην απάνθρωπη ενέργειά τους και έκαψαν ζωντανούς πάνω από 80 αθώους κατοίκους της πόλης. Ήδη ο συριακός στρατός έχει εισβάλει στην πόλη και ο ακριβής αριθμός των άγρια εκτελεσθέντων θα γίνει γνωστός αφού πραγματοποιηθεί η πλήρης ανακατάληψη της Adra. Οι τρομοκράτες  υποχωρούν προς την πόλη Douma ενώ ο συριακός στρατός δεν μπορεί να κάνει χρήση πυροβολικού επειδή μεταξύ των τρομοκρατών υπάρχουν οι απαχθέντες πολίτες που τους χρησιμοποιούν οι κανίβαλοι ως ανθρώπινες ασπίδες.
Όπως δήλωσαν κάτοικοι της πόλης που κατάφεραν να σωθούν από τους βάρβαρους μισθοφόρους της CIA και των «προθύμων συμμάχων» τους, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής μνημονιακής κυβέρνησης, η κατάσταση στην Adra κατά την διάρκεια της εφόδου των ισλαμιστών ήταν φρικτή με βασανιστήρια, βιασμούς και άγριες εκτελέσεις Χριστιανών και Αλεβιτών.
Ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία έχει στοιχήσει την ζωή σε πάνω από 120.000 αμάχους. Τα φρικτά εγκλήματα που διαπράχτηκαν εναντίον του συριακού λαού τα τρία τελευταία χρόνια βαρύνουν αυτούς που χρηματοδότησαν αυτό τον πόλεμο και αυτούς που συμμάχησαν με τους χρηματοδότεςΣε αυτούς που συμμάχησαν ανήκει και η ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση, η οποία λέρωσε τα χέρια της με το αίμα αθώων ορθόδοξων Χριστιανών.
Το αίμα των αθώων Σύριων είναι και στα χέρια των Βενιζέλου-Σαμαρά.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/islamistes-ekapsan-zwntanous-se-fourno-80-amachous-surious-pou-einai-oi-egc#ixzz2nuPHyJOZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές