Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ-ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 28 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ-ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...

Η επίθεση των ολοκληρωτικών ομάδων κατά της Ελληνικής κοινωνίας δεν είναι ανοργάνωτη. Υπάρχουν στελέχη της Ελληνικής πολιτικής, που φροντίζουν να "εισάγουν" ή να στηρίζουν τέτοιους ολοκληρωτικούς παράγοντες. Και στο παρακάτω άρθρο, θα δείτε κάποιους από τους υποστηρικτές της Σαϊεντολογίας.

συνέντευξη - άρθρο του Αντώνη Μποσνακούδη* 
  
Οι υπερασπιστές της Σαϊεντολογίας
Πηγή: Περιοδικό Διάλογος, τ. 37/2004



Οι δικηγόροι της Σαϊεντόλοτζυ


 Πώς θα χαρακτηρίζατε τους δικηγόρους, οι όποιοι θα παρείχαν νομικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα αν υπεράσπιζαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μιας εταιρίας, οργάνωσης και γενικά φορέα, για τον όποιον η Ελληνική Δικαιοσύνη εξέδωσε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση (10493/1997 του Εφετείου Αθηνών), τμήμα της οποίας περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

«... απεδείχθη με πληρότητα, ότι το καθού και εκκαλούν είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις, πού στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπο, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη, τα όποια στη συνέχεια υφίστανται, με όλες τις προαναφερθείσες διαδικασίες και θεωρίες, πλύση εγκεφάλου, με ανώτερο σκοπό τη δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης, αλλά και την ελαχιστοποίηση των αντιρρήσεων (βασικές θέσεις των θεωριών του ιδρυτή), έτσι ώστε να βρισκόμαστε πλέον ενώπιον άβουλων όντων, τα όποια έχουν χάσει τη δυνατότητα λήψεως αποφάσεων ως καταστάλαγμα της ελεύθερης βούλησης τους, εφόσον έχουν ήδη περάσει από όλα τα στάδια των διδασκαλιών της και με την κατάλληλη περαιτέρω επεξεργασία γίνονται πλέον δεκτικά στις «αλήθειες», πού εφαρμόζει, χωρίς όμως, να έχουν τα κίνητρα για να τις εξετάσουν και αξιολογήσουν. Ενόψει αυτών, το εκκαλούν σε καμμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται να επικαλείται παραβίαση των δικαιωμάτων τόσο της θρησκευτικής ελευθερίας... ».

Το προηγούμενο κείμενο αναφέρεται στο Σαηεντολογικό κέντρο ΚΕΦΕ (Κέντρο Έφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδας), το όποιο έκλεισε με δικαστική απόφαση. Ας δούμε όμως ποιοι υπερασπίστηκαν μια τέτοια οργάνωση.

O πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της Σαηεντόλοτζυ στη δίκη Σαηεντολόγων για «φακελώματα» πολιτικών, κληρικών, δημοσιογράφων, κ.λ.π. και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας». Υπογράμμισε επίσης ότι η συμμετοχή και υποστήριξη των Συνεδρίων που οργάνωσε ο σύμμαχος της Σαηεντόλοτζυ και αυτοχαρακτηριζόμενος «δερβίσης του τάγματος των Μεβλεβί και Μπεχτασί» κ. Τάκης Αλεξίου (Πρόεδρος της ΠΑΝΙΦΕ - Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό) από πρόσωπα όπως οι κ. κ.ΠαπανδρέουΜαρκάτος, κ.λ.π. δείχνει ότι σε αυτά συντελέστηκε θετικό έργο.


Ό Υπουργός Παιδείας κ. Πέτρος Ευθυμίου είναι εξ αγχιστείας συγγενής με κορυφαία στελέχη της Σαηεντόλοτζυ και ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της Σαηεντόλοτζυ σε αυτή τη δίκη. Ο κ. Ευθυμίου δήλωσε ότι αν καταδικαστούν οι Σαηεντολόγοι, θα είναι ιδεολογική η καταδίκη τους.

Στην ίδια δίκη ήταν συνήγορος υπεράσπισης και ο μακαρίτης δικηγόρος της Σαηεντόλοτζυ κ. Γεώργιος Μαύρος, ο όποιος ήταν ταυτόχρονα δικηγόρος της Σαηεντόλοτζυ, των Μορμόνων, αλλά είχε υποθέσεις και της Εκκλησίας. Ήταν επίσης νομικός σύμβουλος και εκδοτών πού πρόσκεινται ισχυρά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας (Ελεύθερο Τύπο, Αδέσμευτο του κ. Μήτση, Βραδυνή, πιθανότατα και στη Χώρα). Κανένας κομματικός χώρος δεν έχει μείνει αλώβητος.

Ο συγγραφέας του παρόντος άρθρου είχε κληθεί ως μάρτυρας στην εν λόγω δίκη (και σε άλλες δίκες με τον κ. Μαύρο και άκουσε ο ίδιος τα προαναφερθέντα... και πολλά άλλα.

Ο κ. Γεώργιος Μαύρος ήταν επίσης ο δικηγόρος των ανθρώπων του εκκλησιαστικού χώρου, οι οποίοι κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον των ολοκληρωτικών και αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων σχετικά με τις ταυτότητες.

Δεν είναι επίσης σύμπτωση ότι άλλος δικηγόρος της Σαηεντόλοτζυ (είδατε ότι έχουν πολλούς;), ο κ. Αθανάσιος Θεοδώρουείχε τοποθετηθεί προσωπικός σύμβουλος (ακούστηκε ότι ήταν και διευθυντής) στο Γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ά. Παπαληγούρα (με τη νέα κυβέρνηση). Κανένας κομματικός χώρος δεν έχει ανοσία, εκτός και αν χάθηκαν όλοι οι δικηγόροι.



Λίστα ελέγχου πρόσληψης δικηγόρων


Θα ήταν εκτός πραγματικότητας να θεωρήσουμε αυτά τα γεγονότα ως επαγγελματική σύμπτωση ή και ως φυσικό γεγονός! Η επιλογή των δικηγόρων της Σαηεντόλοτζυ δεν έχει τίποτα το τυχαίο. Οι δικηγόροι περνούν από σαράντα κύματα... ή ακριβέστερα από λίστα ελέγχου (Lawyer Hiring Checklist) σαράντα σημείων!

Στις 13 Φεβρουαρίου 1994 και στις 10.19 μ.μ. ο Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΚΕΦΕ Ηλίας Γρατσίας έλαβε από τον αξιωματούχοMarlis του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων, ένα έγγραφο (με κωδικό αποστολής 1402005 OSAEU), στο όποιο υπήρχαν αναλυτικές οδηγίες για την πρόσληψη δικηγόρων. ο ξένος αξιωματούχος [ονομαζόταν Marlis και ήταν από το ευρωπαϊκό Τμήμα Επιχειρήσεων (ΟPS) της Σαηεντόλοτζυ στην Δανία: Α/ΟΡS ΑΙDΕ ΟSΑ ΕU] επεσήμανε ότι «Είναι στάνταρ ενέργεια να γίνεται μία λίστα έλεγχου πρόσληψης».

Μερικά από τα αξιοπρόσεκτα σημεία του εγγράφου (φωτοτυπία του οποίου παρατίθεται) είναι τα έξης:

Εξετάζεται αν ο δικηγόρος θα είναι ικανός να αναπαράγει και υιοθετήσει τις επιθετικές στρατηγικές μας. "Αν είναι χαμηλά στην κλίμακα των τόνων θα έχουμε διακοπές και κακή αναπαραγωγή στίς γραμμές μας".

Εξετάζεται επίσης αν ο δικηγόρος «έχει χειριστεί κυβερνητικές υποθέσεις», αν έχει «επαφές με κυβερνητικές Υπηρεσίες» και αν «συνδέεται με κάποιον γνωστό ανταγωνιστή της Σαηεντολογίας».

Αξιοσημείωτο είναι ότι εξετάζεται αν έχει «οποιεσδήποτε επαφές με τον Τύπο» και «αν συμφωνεί με τη σημασία του να φέρουμε τον Τύπο με το μέρος μας».

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το σημείο που εξετάζεται αν ο δικηγόρος «Γνωρίζει τον δικαστή ή για τον δικαστή».

Με βάση αυτό το έγγραφο, θα μπορούσε κάποιος να βγάλει, με ασφάλεια, το συμπέρασμα ότι η Σαηεντόλοτζυ προτιμάει δικηγόρους πού έχουν επαφές με κυβερνητικούς χώρους, τον Τύπο, έχουν πληροφορίες για δικαστές που χειρίζονται υποθέσεις της και αν έχουν άκρες μέσα σε όσους πολεμούν τη Σαηεντόλοτζυ, τόσο το καλύτερο.

Ο κ. Λοβέρδος είναι γνωστό ότι τοποθετήθηκε στη θέση του στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά από την παραίτηση/απομάκρυνση του προκατόχου του στη γνωστή υπόθεση, όπου ο προκάτοχος του δεν συμβιβαζόταν με τις επιθυμίες του Υπουργού Εξωτερικών, κ.Γιώργου Παπανδρέου, σχετικά με τη διάθεση κονδυλίων σε διάφορες αμαρτωλές «Μη κυβερνητικές οργανώσεις». Πώς είναι δυνατόν να είναι μη κυβερνητικές και να χρηματοδοτούνται με κυβερνητικά κονδύλια;

Και για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν σε συμπτώσεις, ας εξηγήσουν αυτά (τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα υπάρχουν στο βιβλίο τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταφρασμένα στα ελληνικά):

1)   Στα Συνέδρια πού οργάνωσε ο κ. Αλεξίου και χρηματοδότησε και η Σαηεντόλοτζυ εκτελέστηκε ψυχολογική ζύμωση συμμετεχόντων από πολλούς πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε συγκεκριμένα θέματα (θρησκευτική ελευθερία, «πολυπολιτισμικότητα», κ.λ.π.) που σήμερα αποτελούν την κύρια δέσμη αξόνων της «εκσυγχρονιστικής» επίθεσης από τη Νέα Τάξη εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

2)  Ό κ. Γιώργος Παπανδρέουως Υπουργός Παιδείας είχε αυτά τα Συνέδρια (τα όποια κατά κανόνα διεξήχθησαν στο Πολυτεχνείο) υπό την αιγίδα του, ενώ είχε απευθύνει μέχρι και χαιρετισμούς στους διοργανωτές και συμμετέχοντες.

3)   Ό τ. Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταθόπουλος έπαιξε συντονιστικό ρόλο τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα Συνέδρια. Η συμπεριφορά του στο θέμα των ταυτοτήτων, συνδυαζόμενη με αυτό το γεγονός, την μέχρι τότε δραστηριότητα του και τις κυβερνητικές αντιδράσεις αμέσως μετά την συνέντευξη του στο ΕΘΝΟΣ, αποτελούν τουλάχιστον ισχυρότατες ενδείξεις ότι με τη συνέντευξη του ανακοίνωσε στην κυβέρνηση ποια θα είναι η κυβερνητική πολιτική στον τομέα θεμάτων πού περιλαμβάνει και τις ταυτότητες. ο χώρος τον όποιο εξέφρασε ο κ. Σταθόπουλος έχει μεγαλύτερη ισχύ και επιβλήθηκε στον κομματικό χώρο της κυβέρνησης. Το Κόμμα... χτύπησε προσοχή. Το αυτοχαρακτηριζόμενο «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι», αποτέλεσε τον μοναδικό μάρτυρα υπεράσπισης της Σαηεντόλοτζυ στις δίκες για τη διάλυση του ΚΕΦΕ.


Στη Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και γενικότερα στην Ευρώπη το «Παρατηρητήριο»,  στο  όποιο το  παράρτημα που λειτουργεί στην Ελλάδα είναι η παρέα του κ. Παναγιώτη Δημητρά, περιγράφεται σε κυβερνητικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους ως "στρατηγικός βραχίονας του State Department". Και όμως η ομάδα αυτή τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης σε μερικούς ελληνικούς κύκλους.

Ό κ. Αντώνης Μποσνακούδης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Η δράση των εξτρεμιστικών παραθρησκειών και της Scientology» (Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ). Πολλά από τα ανωτέρω αναφέρονται στο βιβλίο του, το όποιο ετοιμάζεται για την τρίτη έκδοση του.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές