Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΥΟ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Διαρρήξεις
 
Ανοίγει ο καιρός και καλό θα είναι όλοι να προσέχουμε… Κι αυτό γιατί οι «μακροχέρηδες» αρπάζουν την ευκαιρία και δεν διστάζουν να μπουν σε σπίτια λίγο μετά τη δύση του ηλίου. Στη Χώρα της Νάξου, τις τελευταίες 48 ώρες είχαμε δύο απανωτά χτυπήματα που σήμαναν συναγερμό για εγρήγορση στο τοπικό τμήμα του νησιού. Η αρχή έγινε το πρωί της Τρίτης όταν η ιδιοκτήτρια καταστήματος επί της Παπαβασιλείου (στο ύψος του 1ου γυμνασίου) ανακάλυψε ότι είχε παραβιαστεί η κεντρική είσοδος του καταστήματός της. Οι δράστες είχαν πάρει τσιγάρα αξίας περίπου 1000 ευρώ, αλλά και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που δεν είχε περισσότερα από 200 ευρώ σε κέρματα. Και αυτό γιατί η ιδιοκτήτρια πριν αποχωρήσει κάθε βράδυ παίρνει μαζί της την είσπραξη της ημέρας. Όμως, το παράξενο είναι ότι μπήκαν από την κεντρική πόρτα της πιο πολύβουης οδού του νησιού, η οποία όμως λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης που γίνονταν τις προηγούμενες ημέρες ειδικά τα ξημερώματα ήταν χωρίς κόσμο…
 
Η δεύτερη διάρρηξη έγινε το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 10 στην περιοχή του παλιού Βιδάλη στον περιφερειακό δρόμο. Θύμα μία οικογένεια που απουσίαζε από το σπίτι. Οι δράστες γνώριζαν ότι τα δύο παιδιά της οικογένειας ήταν στην εργασία τους εκείνη τη στιγμή και η μητέρα απουσίαζε εκτός Νάξου. Μπήκαν με την ησυχία τους στο σπίτι πήραν κοσμήματα και διάφορα άλλα τιμαλφή μεγάλης αξίας, όπως και ηλεκτρονικά είδη πριν αποχωρήσουν. Και η αστυνομία της Νάξου κινείται με άκρα προσοχή καθώς όπως όλα δείχνουν έχει να αντιμετωπίσει σπείρα κακοποιών, οι οποίοι «σημαδεύουν» τα χτυπήματά τους ώστε να έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες… 
 
ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
 
 
 
 
ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ>>>
 

Δείτε πώς μαρκάρουν τα σπίτια οι διαρρηκτες!

Ιερογλυφικά που ξέρουν να «διαβάζουν» μόνο οι μυημένοι. Σημάδια που στους... κοινούς θνητούς δε «λένε» τίποτα αλλά σε άλλους «λένε» πολλά. Έρχεται από τη Βρετανία και μέσω της Daily Mail η είδηση κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο.
Τους κωδικούς που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες διαρρήκτες για να «μαρκάρουν» τα σπίτια που θέλουν να κλέψουν έφερε στο φως η βρετανική αστυνομία. Είναι η μυστική διάλεκτος των διαρρηκτών.
Με μαρκαδόρους, οι διαρρήκτες σχηματίζουν τα «ιερογλυφικά» με μαρκαδόρους. Συνήθως, τα σύμβολα εντοπίζονται χαμηλά στους τοίχους ή στα πεζοδρόμια. Είναι ο τρόπος να γνωρίζουν οι επίδοξοι κλέφτες ποιο σπίτι έχει σκύλο, πιο συναγερμό, που μπορεί ο εισβολές να βρεθεί προ εκπλήξεων.
Μόνο που τα «ιερογλυφικά» αποκρυπτογραφήθηκαν από τους ειδικούς της βρετανικής αστυνομίας και ο κώδικας «έσπασε».
Στη Βρετανία, τα σύμβολα βρέθηκαν έξω από τα σπίτια πλούσιων Βρετανών.

Ένα απλό «Χ» σημαίνει ότι το σπίτι είναι καλός στόχος. Αν το Χ βρίσκεται μέσα σε κύκλο σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο για κλοπή. Το D με μια μικρή παύλα σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι πάρα πολύ επικίνδυνος, ενώ οι πέντε κύκλοι στο σχήμα ενός αστεριού σημαίνουν πως το αυτοκίνητο ανήκει σε πλούσιο ιδιοκτήτη.



 
 

1 σχόλιο:

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές