Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συνεργασία: Ο άθλιος πολύμορφος ρατσισμός των “αντιρατσιστών”


Συνεργασία: Ο άθλιος πολύμορφος ρατσισμός των “αντιρατσιστών”

«Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι», λέει ένα σύνθημα που βροντοφωνάζεται από χιλιάδες εθνικιστές σε κάθε συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου. Ένα σύνθημα που δείχνει το δρόμο για την Εθνική Αναγέννηση μας και κάνει τους ανθέλληνες να ανατριχιάζουν στο άκουσμά του, θεωρώντας τάχα ότι η άποψη αυτή αποτελεί μια «ρατσιστική» αντίληψη.

«Έλληνας είναι όποιος μετέχει της ελληνικής παιδείας», είπαν κάποιοι φωστήρες πολιτικοί, παρερμηνεύοντας, κερματίζοντας και διαστρεβλώνοντας (κατά τη γνώμη μου συνειδητά) μια ρήση του Ισοκράτη.

Μα καλά, αν κάποιος Έλληνας πάει στην Κίνα και ζήσει εκεί για πολλά χρόνια και γνωρίσει την παιδεία αυτής της χώρας και λατρέψει την κουλτούρα και την ιστορία της, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να θεωρείται Κινέζος; Προφανώς όχι ! Τότε λοιπόν πως ένας άνθρωπος μιας άλλης φυλής, μπορεί μέσα από κάποιες αντίστοιχες διαδικασίες να γίνει Έλληνας;

Το να αποδεχτεί κάποιος την ελληνική παιδεία και κουλτούρα, είναι απολύτως ευκταίο και θεμιτό. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη να επιδίωκαν να γνωρίσουν την ελληνική παιδεία, αποδεχόμενοι την ανωτερότητα του Ελληνικού Πολιτισμού. Θα γίνονταν και καλύτεροι άνθρωποι. Άλλωστε, όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου το κάνουν (μόνον οι «προοδευτικές» αντιλήψεις κάποιων «ελλήνων» πανεπιστημιακών την αρνούνται), αυτό φυσικά (όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, έστω κι αν το κρύβει ) δεν τους μετουσιώνει από άτομα μιας άλλης φυλής σε Έλληνες !

Μοιάζει ωστόσο χαμένος κόπος μερικές φορές, να προσπαθείς να πείσεις κάποιους ανθρώπους για πράγματα αυτονόητα. Και είναι αυτονόητο για παράδειγμα ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε φυλές.

Υπάρχει όπως ξέρουμε η λευκή φυλή, η μαύρη, η κίτρινη κλπ. Το αν αυτό έγινε από μόνο του, το έκανε δηλαδή η φύση ή ο Θεός, είναι προφανώς θέμα άλλης συζήτησης. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένα είναι βέβαιο, ότι υπάρχουν ανθρώπινες φυλές. Και όπως σε κάθε κατηγορία ζώου, υπάρχει μια σχετική διαφοροποίηση κάποιων χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων, από τη μια ράτσα στην άλλη, έτσι και στον άνθρωπο υπάρχουν αντίστοιχες διαφοροποιήσεις από τη μια φυλή στην άλλη. Για παράδειγμα, τα άτομα της μαύρης φυλής, έχουν κατά γενική ομολογία καλύτερη μυοσκελετική συναρμογή, γι’ αυτό και οι επιδόσεις τους σε αγωνίσματα ταχύτητας είναι μεγαλύτερες. Η λευκή φυλή σε γενικές γραμμές, σύμφωνα και με τα αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του νομπελίστα καθηγητή Τζέιμς Γουότσον, υπερέχει στις πνευματικές επιδόσεις.

Και αυτός είναι ένας από τους λόγους, που εξηγεί το προβάδισμα της σε πνευματικά επιτεύγματα. Υπάρχουν ασφαλώς και πολλοί άλλοι λόγοι (που εξηγούν την πνευματική υπεροχή), που άπτονται των οικονομικοκοινωνικών διαρθρώσεων του περιβάλλοντος που διαβιούν οι άνθρωποι. Αλλά οι βιολογικοί παράγοντες που σχετίζονται με τη φυλετική προέλευση και οι επιπτώσεις τους σε ορισμένα ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ιδιότητες, είναι μια πραγματικότητα, που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Ναι, θα πει κάποιος, αλλά αν αποδεχτούμε τη θέση ότι τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά υπόκεινται σε κάποιους βιολογικούς προκαθορισμούς, αυτό περιορίζει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, διότι τον οδηγεί σε προκαθορισμένες αντιδράσεις και συμπεριφορές. Κατά συνέπεια οι ενέργειές του δεν συνιστούν εκδήλωση της προσωπικής του ελεύθερης βούλησης, αλλά ενστικτώδεις βιολογικές αντιδράσεις που υπακούουν σε ορμέμφυτα και βιολογικούς παράγοντες. Άρα χάνεται η υπόσταση του ανθρώπου ως προσώπου, και ο άνθρωπος υποβιβάζεται σε άτομο, κάτι που δε συνάδει με τη θρησκεία μας.

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πιο στρεβλή, πιο επικίνδυνη και πιo ρατσιστική αντίληψη από αυτή την άποψη. Διότι όταν ισχυρίζεσαι ότι η αποδοχή διαφοροποίησης των πνευματικών ικανοτήτων μεταξύ λευκής και μαύρης φυλής, δημιουργεί προκαθορισμούς που αφαιρούν την ελεύθερη βούληση από τα άτομα της μαύρης φυλής λόγω χαμηλότερης ευφυΐας, γιατί δεν ισχύει το ίδιο και σε άτομα της ίδιας φυλής με διαφορετική ευφυΐα; 

Γιατί δηλαδή όταν η σύγκριση γίνεται μεταξύ λευκού και μαύρου, αυτό είναι ρατσιστικό και ακυρώνει την ελεύθερη βούληση του μαύρου ανθρώπου, ενώ δεν θεωρείται ρατσιστικό, ούτε και περιοριστικό της ελευθερίας του ανθρώπου όταν η σύγκριση γίνεται μεταξύ λευκών διαφοροποιημένης ευφυΐας; Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι «εκ του πονηρού» και δεν συνιστούν ηλιθιότητα ή άγνοια, καθώς με ψευτοανθρωπιστικές σοφιστείες αποπειρώνται να αποδομήσουν ή να διαστρέψουν την φυσική και ιστορική αλήθεια.

Η προσπάθεια αναγκαστικής εξομοίωσης των πάντων στο όνομα μιας δήθεν «δημοκρατικής» αντίληψης, οδηγεί σε τραγελαφικά αδιέξοδα. Οδηγεί σε μια απόλυτη σύγχυση των εννοιών ισότητας και ομοιότητας και σε πλήρη σύγχυση κοινωνικών ρόλων και αντιλήψεων, κατατείνοντας σε ένα φρικτό και ανούσιο κόσμο πανομοιότυπων υπάρξεων κάποιων ομοιομορφοποιημένων ανθρωποειδών και όχι ανθρώπων.

Έτσι έφτασαν να θεωρούν με απόλυτη «φυσικότητα» ότι μια γυναίκα μπορεί να κάνει το επάγγελμα του μπετατζή και ένας άνδρας το επάγγελμα της βρεφονηπιοκόμου με την ίδια επιτυχία.

Όχι φυσικά ότι δεν μπορούν να υπάρχουν εξαιρέσεις (οι οποίες όμως δεν αναιρούν τον κανόνα), αλλά οι τυχόν προδιαθέσεις και προκαθορισμοί που φέρει ο άνθρωπος από «κατασκευής» στο κύτταρό του, σύμφωνα με τις αντιρατσιστικές και δήθεν δημοκρατικές αντιλήψεις, δεν υπάρχουν. Τις δημιούργησαν τάχα τεχνηέντως η ….. φαλλοκρατία και η πλουτοκρατία.

Αγνοούν δηλαδή όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί», την απλή αλήθεια που λέει ότι προφανώς ο άνδρας και η γυναίκα είναι απολύτως ίσοι ως ανθρώπινα όντα, αλλά δεν είναι όμοιοι. Που σημαίνει πρακτικά ότι ενώ ως άνθρωποι έχουν την ίδια ακριβώς αξία, οι ικανότητές τους είναι διαφορετικές και για αυτό και οι κοινωνικοί τους ρόλοι είναι εξ’ ορισμού διαφορετικοί, χωρίς αυτό φυσικά να περιορίζει την ελευθερία τους ως πρόσωπα. Είναι ελεύθεροι εντός των πλαισίων των θεμελιωδών υπαρκτικών διαφοροποιήσεων της ανθρώπινης ομοείδειας. Άρα, όσο κι αν προσπαθούν οι «προοδευτικοί» να τους «απελευθερώσουν» (με την πειθώ ή με το.. ζόρι) από τα κοινωνικά στερεότυπα που τους «φυλακίζουν» σε ρόλους δήθεν και εκ του πονηρού προκατασκευασμένους, ποτέ δεν θα καταφέρουν να αλλάξουν τις οντολογικές υπαρκτικές νομοτέλειες της ανθρώπινης ύπαρξης.

Με τέτοιες λογικές άλλωστε φτάσαμε και στην μετατροπή του ονόματος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Δυο Φύλλων, σε Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων. Ο λόγος προφανώς είναι για να μη θίγονται οι …ομοφυλόφιλοι και πιθανώς οι transsexual και άλλα …ενδεχόμενα φύλλα. Δεν μας εξηγούν όμως, παραδείγματος χάριν, το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος, ήτοι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός να μην είναι προς ετερόφυλα άτομα, αλλά προς άτομα του ιδίου φύλου, αυτό του αλλάζει και το φύλο; Μα το φύλλο δεν καθορίζεται με βάση το γεννητικό σύστημα με το οποίο γεννήθηκε ο κάθε άνθρωπος; Αν όχι, τότε όταν γεννιέται ένα παιδί θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα να μεγαλώνει, να βλέπουμε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και μετά να το κατατάσσουμε σε άρρεν, θήλυ ή σε ….κάτι άλλο.

Σε τέτοια επίπεδα δόλιας ελεεινότητας κι απύθμενης βλακείας έφτασε να ταλανίζεται ο σημερινός άνθρωπος, με τις «δημοκρατικές κατακτήσεις» της φιλελεύθερης κι αριστερής σκέψης, που ασφαλώς πάνε «πακέτο» με τις επιδιώξεις της Νέας Εποχής και της Παγκόσμιας Τυραννίας των Επικυριάρχων – Εμπόρων των Εθνών. Πράγμα καθόλου τυχαίο, παρ’ όλες τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της αριστεράς.

Με τέτοιες «πολύσημες» λογικές φτάσαμε και στην συγκρότηση των special Olympics, δηλαδή των Ολυμπιακών Αγώνων ανθρώπων με αναπηρία, «Ανθρώπων Με Ειδικές Ανάγκες» (ΑΜΕΑ). Διότι κάποιοι δήθεν «δημοκράτες» και σφόδρα υπέρμαχοι των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» δεν μπορούν τάχα να αποδεχτούν τη μη συμμετοχή αυτών των ανθρώπων στα Olympic Games, με αφορμή το σωματικό ή το όποιο ψυχοπνευματικό τους πρόβλημα, διότι αυτό κατά τη γνώμη τους συνιστά ρατσισμό.

Αυτό αποτελεί μιαν επιτήδεια «κατοπτρική» αντιστροφή αξιών : Μέσα στην ψευδεπίγραφη ψυχική τους «ευρύτητα» οι promoters της δήθεν άρτιας ανθρωπιάς, στην ουσία μειώνουν τους ΑΜΕΑ από ανθρωπιστικής πλευράς, διότι δείχνουν με αυτό τον τρόπο, ότι μόνο αν αυτοί (τα άτομα με αναπηρία) καταφέρουν να κάνουν αυτά που κάνει και ένας αρτιμελής, τότε θα γίνουν υπεραποδεκτοί από την κοινωνία (την ίδια κοινωνία που συχνότατα αδιαφορεί για τα προβλήματά τους και ουδεμία πρόνοια επιδεικνύει προς αυτούς). Πρέπει δηλαδή «καλά και σώνει» να λειτουργήσουν σαν αρτιμελείς. Γιατί; Διότι στην πραγματικότητα δεν μπορούν (οι τάχα ευαίσθητοι «δημοκράτες») να τους δεχτούν με το πρόβλημά τους και προσπαθώντας να τους εξομοιώσουν με τους αρτιμελείς στην ουσία τους διαπομπεύουν.

Έτσι παρά την τιτάνια προσπάθεια χαλύβδινης θέλησης και τον τεράστιο σωματικό μόχθο αυτών των ξεχωριστών ανθρώπων, δεν μας εξηγούν αυτοί οι special δημοκράτες, τι γίνεται με το μεγάλο αριθμό αναπήρων που δεν μπορούν να εκτελέσουν ούτε με κάποια υποβοήθηση αυτές τις ασκήσεις ή απλές καθημερινές ανάγκες της ζωής; Τι πρέπει δηλαδή να συμπεράνουν αυτοί για τον εαυτό τους; Ότι είναι άχρηστοι; Αφήνω δε ασχολίαστο και στην κρίση κάθε εχέφρονα αναγνώστη το ξέφρενο «πάρτι» εκατομμυρίων που έχει στηθεί στην «πλάτη» των άτυχων αυτών συνανθρώπων μας, ως πλουσιοπάροχη ανταμοιβή της «ευαισθησίας και της ανθρωπιάς» αυτού του αντιρατσιστικού συρφετού και των ποικιλώνυμων εκπροσώπων του.

Την ίδια λογική περί ρατσισμού συναντά κανείς στις περί ξενοφοβίας και δήθεν θρησκευτικής μισαλλοδοξίας αρλούμπες. Όπου στη μεν ξενοφοβία, λογίζεται ως ρατσισμός η άρνηση του Έλληνα να δεχτεί αυτοβούλως 15.000.000 λαθρομετανάστες (κατά τεκμήριο ποινικά διωκόμενους στις χώρες τους, συνήθως για …. κακουργήματα) και μάλιστα χωρίς κανένα κριτήριο ή προϋπόθεση εισδοχής, ενώ σαν θρησκευτική μισαλλοδοξία λογίζεται η αντίσταση του Έλληνα στη δόλια σταδιακή συρρίκνωση και τελική εξαφάνιση της ορθοδοξίας και την αντικατάστασή της με την αθεϊα ή την πανθρησκεία.

Πολλά θα μπορούσε να προσθέσει κανείς για τη διαστροφή της ανθρώπινης σκέψης και την πολιτισμική καταρράκωση, από τη στιγμή που δυνάμεις άλλες, σκοτεινές και καταχθόνιες, κατάφεραν να επιβληθούν στον κόσμο, αποδομώντας τον ορθό ελληνικό λόγο της ισορροπίας ανθρώπου και κόσμου και προσπαθώντας να ανα-νοηματοδοτήσουν την ισορροπία αυτή με τα δικά τους αξιακά πρότυπα.

Πρότυπα του τύπου: «Το χρήμα είναι Θεός», «αν μπορείς, πέρασε!», «όλα είναι δούναι και λαβείν» …κλπ. Και αφού οι άνθρωποι που εξέφραζαν όλες αυτές τις «αξίες» απέκτησαν τεράστια οικονομική δύναμη διεσπαρμένοι σε όλες τις χώρες του κόσμου, άρχισαν να χρησιμοποιούν αδίστακτα τη δύναμη αυτή για να ελέγχουν κυβερνήσεις. Και μέσω των ελεγχόμενων κυβερνήσεων να επιβάλουν τελικά την κουλτούρα και τη «φιλοσοφία» τους, σα μια νέα πραγματικότητα (που μέχρι τώρα υποτίθεται φιμωνόταν από την ελληνική παράδοση και σκέψη, την οποία παρουσιάζουν σα μια δικτατορία του πνεύματος), που απελευθερώνει τον άνθρωπο από αξίες και στερεότυπα που μέχρι τώρα …. καταδυνάστευαν τάχα την ανθρωπότητα.
Το άθλιο εγχείρημά τους μπορεί να πέτυχε κάποιες σημαντικές νίκες στην προσπάθειά τους να επικρατήσουν στον κόσμο, απαλείφοντας την ελληνική σκέψη και τον Ελληνισμό από προσώπου γης!

Ταυτόχρονα όμως και άθελά τους συσπειρώνουν τους Έλληνες σε μια πανεθνική προσπάθεια Εθνικής Αναγέννησης, που έρχεται μέσα από τη μαζική συστράτευσή τους με το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή !

Τους Έλληνες, που αφού περιπλανήθηκαν σαν τον Οδυσσέα χρόνια τώρα περνώντας από χίλια μύρια κύματα και παλεύοντας με όλα τα θεριά της γης, ήρθε η ώρα να ξανακερδίσουν την Ιθάκη τους, τιμωρώντας σκληρά τους βδελυρούς μνηστήρες και τους επίδοξους λαθρεπιβάτες και παραχαράκτες της ιστορίας, παίρνοντας επιτέλους πίσω τον κόσμο τους, μια για πάντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ζήτω των Ελλήνων η ξενοφοβία / ΖΗΤΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    http://stavretta.blogspot.gr/2011/06/blog-post_26.html


    ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΟΥΓΚΑΝΤΕΖΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥΑΓΚΙΕ!
    http://stavretta.blogspot.gr/2012/05/blog-post_9013.html


    Ιρακινοί άδειαζαν σπίτια στο Περιστέρι
    http://stavretta.blogspot.gr/2012/05/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές