Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ

Αποκάλυψη ΣΟΚ από Γερμανικό περιοδικό: Ο Σόρος χρηματοδότησε το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ!..

Με δημοσίευμα του το egklimatikotita.gr γράφει για κάποιες πληροφορίες σχέσεων του ΣυΡιζΑ με αμερικανούς δισεκατομμυριούχους, όπως ο Τζώρτζ Σόρος. Ερευνώντας το θέμα βρήκαμε στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις σχέσεις του Τζορτζ Σόρος με το ΙΝΕΤ, ένα εκ των ιδρυμάτων (ινστιτούτων κτλ) το οποίο χρηματοδότησε και παρουσίασε τις πρόσφατες δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες (δείτε περισσότερα εδώ...) . Επίσης αυτό που κινεί την περιέργεια είναι η ταυτόχρονη με την επισκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, δημοσίευση ενός άρθρου υμνολόγιου της κ. Δούρου [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ....] για τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαρακ Ομπάμα, γεγονός λίαν παράξενο, για ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, να πλέκει το εγκώμιο του προέδρου της υπερδύναμης μέχρι σημείου λαγνείας. Στη συνέχεια παρατίθεται το σχετικό άρθρο σχέσεων Σόρος - ΣυΡιζΑ.
20130223-2102
Λες και δεν το ξέραμε τόσο καιρό ποιος χρηματοδοτεί την έξοδο της Ελλάδας από το ευρό και κάτι παραμάγαζα του Συριζα (συνιστώσες,ΜΚΟ και αντιεξουσιαστικά site) που εντελώς ΤΥΧΑΊΑ έχουν ανθελληνικές θέσεις και προπαγανδίζουν συνεχώς υπέρ φανταστικών μειονοτήτων και ανοιχτών συνόρων...Επίσης...πάλι συμπτωματικά οι ίδιες ουρές του ΣΥΡΙΖΑ είναι και κατά όλων των σοβαρών εθνικών θεμάτων της Ελλάδας με γειτονικά κράτη.
Πάντως καλό είναι που βρέθηκε έστω και ένα ξένο περιοδικό να γράψει το τι ακριβώς παίζεται.
Η είδηση... Το think tank INET του Τζορτζ Σόρος πίσω από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική γράφει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche.
Το πορτρέτο του Τζόρτζ Σόρος αποφάσισε να κάνει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche και έφτασε να ανάψει φωτιές στην... Ελλάδα; Γιατί μιλά για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Το αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας, δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου.
Και ένα κομμάτι του δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα Τα Νέα.
Το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.
Γράφει το γερμανικό περιοδικό: «Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, εξόρκισε τον φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και τον νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ. Γιατί άραγε ο Σόρος γίνεται σπόνσορας ενός αντικαπιταλιστή δημαγωγού όπως ο Τσίπρας που επιτίθεται στη Γερμανία;
Μήπως συμμερίζεται τις θέσεις του; Συνάδελφοί του από τη Wall Street μιλούν γι' αυτό μόνο συγκαλυμμένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος για την επιρροή του Σόρος.
Ωστόσο σε συνομιλία με κάποιον μάνατζερ συχνά ακούγεται η φράση "ο Σόρος θέλει να εκδικηθεί τη Γερμανία"».

[1] Στα χνάρια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Της Ρένας Δούρου, Έθνος, 24 Ιανουαρίου 2012
Μεστή περιεχομένου, γεμάτη αναφορές στις «αναλλοίωτες» αξίες που καθοδηγούν το αμερικανικό έθνος από τη γέννησή του, όπως είναι η ελευθερία και η ισότητα (!!!!) , ήταν η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη ορκωμοσία του, τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου. Η τελετή που προγραμματίστηκε για τις 21 Ιανουαρίου λόγω του ότι η 20ή Ιανουαρίου, παραδοσιακή ημέρα ορκωμοσίας των προέδρων, έπεσε Κυριακή.
Η ομιλία της Δευτέρας ήταν πράγματι αντάξια της ρητορικής φήμης του Ομπάμα, κυρίως σε αντίθεση με εκείνη τέσσερα χρόνια πριν, που είχε ομόφωνα θεωρηθεί κατώτερη των δυνατοτήτων του. Εμπνευσμένη, με πολλές αναφορές στα ιδρυτικά κείμενα των ΗΠΑ και στον πρόεδρο Λίνκολν («μια κυβέρνησή του, και από, και για τον λαό», από τη γνωστή ομιλία στο Γκέτισμπεργκ), η ομιλία του Ομπάμα έδωσε έμφαση στη σύνδεση των προοδευτικών αξιών με τις ιδρυτικές ρίζες του έθνους. «Σήμερα συνεχίζουμε μια ατελείωτη πορεία για να γεφυρώσουμε το νόημα αυτών των λέξεων (σ.σ.: τα δικαιώματα στη Ζωή, την Ελευθερία) με τις πραγματικότητες της εποχής μας».
Σε αντίθεση με την πρώτη ομιλία ορκωμοσίας του, τούτη τη φορά ο Ομπάμα εμφανίστηκε πραγματιστής σχετικά με τα όρια της πολιτικής δράσης -«πρέπει να δράσουμε γνωρίζοντας ότι η δουλειά μας θα είναι ατελής»- αλλά και με σαφή αντίληψη για την αμερικανική κοινωνία: «Γιατί εμείς, ο λαός, καταλαβαίνουμε ότι η χώρα μας δεν μπορεί να επιτύχει όταν μια συρρικνούμενη μειοψηφία τα πάει πολύ καλά και μια αυξανόμενη πλειοψηφία ίσα ίσα που τα φέρνει βόλτα. Πιστεύουμε ότι η ευημερία της Αμερικής πρέπει να στηρίζεται στους φαρδείς ώμους μιας ανερχόμενης μεσαίας τάξης».
Δεν έκρυψε το έλλειμμα του προϋπολογισμού, αλλά τόνισε ότι θα στηρίξει τα προγράμματα κοινωνικής ασφάλισης. Εδωσε το στίγμα του στην εξωτερική πολιτική λέγοντας ότι «η διαρκής ασφάλεια και η διαρκής ειρήνη δεν απαιτούν αιώνιο πόλεμο».
Πολλές φορές η ομιλία, που σίγουρα δεν έκανε ευτυχείς τους Ρεπουμπλικάνους που τόσο πάλεψαν για να γίνει «πρόεδρος της μίας θητείας», διακοπτόταν από χειροκροτήματα. Είναι πλέον φανερό ότι ο Ομπάμα είναι αποφασισμένος να ασχοληθεί με τα θέματα εκείνα που θα διαμορφώσουν την κληρονομιά του. «Δεν πιστεύουμε ότι σε αυτή τη χώρα η ελευθερία αφορά μόνο τους τυχερούς ή η ευτυχία τους λίγους», τόνισε, υπό τα χειροκροτήματα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και εγγράφοντας επάξια την ομιλία του στην παράδοση του δεύτερου προσώπου της ημέρας, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/greece-politics/13043-2013-02-23-19-37-29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές