Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

 

Ο κανιβαλισμός, οι εκτελέσεις, οι απαγωγές. Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες δύο στρατιωτών του Κόνι που κατάφεραν να ξεφύγουν

Τομαράς Ηλίας


Ο Τζόζεφ Κόνι έγινε παγκοσμίως γνωστός περίπου έναν χρόνο πριν μέσα από ένα αμφιλεγόμενο βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου. Η δράση του πολέμαρχου, ηγέτη του Στρατού Αντίστασης του Κυρίου στην Ουγκάντα προκάλεσε φρίκη με το μυαλό να μην χωράει το που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για να επιβληθεί.
Πλέον ένας στρατός 900 ατόμων που αποτελείται από 800 στρατιώτες από την Ουγκάντα και 100 Αμερικάνους βρίσκεται στο κυνήγι του Κόνι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο "Προφήτης", όπως είναι γνωστός", σύντομα θα βρεθεί και θα πληρώσει για τα εγκλήματα του. Η ισπανική εφημερίδα El Mundo λοιπόν έστειλε ανταποκρίτρια στην Ουγκάντα τόσο για να καλύψει αυτό το κυνηγητό όσο και για να ρίξει περισσότερο φως στη δράση του Κόνι.
Η Ρακέλ Βιγιαέθιχα βρίσκεται στην Αφρικανική χώρα και η συνέντευξη που πήρε από τον Γιανίκ, έναν νεαρό στρατιώτη του Κόνι και τον νοσοκόμο Ζαν Ντιμ σοκάρει. Οι δυό τους κατάφεραν να ξεφύγουν αλλά τα όσα έκαναν και τα όσα έζησαν θα τους ακολουθούν για πάντα. Ο Γιανίκ έπεσε θύμα απαγωγής μαζί με άλλα 17 άτομα και για δύο χρόνια ήταν μέλος της ομάδας θανάτου του Κόνι. Για δύο χρόνια έκανε πράγματα που ο ανθρώπινος νους δεν τα χωράει. "Έχω φάει άνθρωπος τέσσερις ή πέντε φορές. Έχω σκοτώσει ανθρώπους. Κάποιες φορές τους έκοβα τα μέλη και τα πετούσα στο δρόμο. Ακόμα και μωρά. Κάθε φορά που κάναμε επίθεση σε ένα χωριό παίρναμε μαζί μας κόσμο, άντρες, γυναίκες, μωρά. Αν ένα μωρό έκλαιγε στη διαδρομή το σκοτώναμε και το αφήναμε στο δάσος. Από τη στιγμή που σε απαγάγουν πρέπει να εκτελείς αμέσως τις διαταγές. Αν διστάσεις τότε σε σκοτώνουν αμέσως και σε ρίχνουν στη φωτιά για να σε φάνε " θυμάται ο Γιανίκ που έζησε την κόλαση. Αναμνήσεις φόνων, ακρωτηριασμών με ματσέτες, βιασμοί και πυρπολήσεις χωρίων στο όνομα του οράματος ενός ανθρώπου που στην Ουγκάντα αποφεύγουν να πουν ακόμα και το όνομα του γιατί θεωρούν ότι είναι σατανικό πνεύμα.
"Ο σκοπός είναι να αποκτηνωθείς εντελώς. Έχω φάει άνθρωπους και εγώ. Αυτός που θα πει όχι θα είναι ο επόμενος που θα φαγωθεί. Ο κανιβαλισμός είναι όπλο τους, τον χρησιμοποιούν για να σε διαλύσουν ψυχολογικά" λέει ο Ζαν Ντιμ. Ο Κόνι με τις 60 γυναίκες και τα 42 παιδιά συνεχίζει το σατανικό του έργο και θέλει να χτίσει ένα κράτος βασισμένο στις 10 εντολές όπως τις βλέπει αυτός. Ο στρατός λέει ότι πρόσφατα έφτασε μια ανάσα από τον "Προφήτη" καθώς βρήκε ένα στρατόπεδο του το οποίο είχε εκκενωθεί λίγες ώρες πριν. Ελπίδα όλων είναι πως την επόμενη φορά ο Κόνι δεν θα είναι τόσο τυχερός.



http://www.aek365.com/a-226995/tha-fas-anthrwpo-h-tha-fagwtheis.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές