Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ο ταγματάρχης ε.α Σάββας Πέτρου αποκαλύπτει το ρόλο των ΜΜΕ στον υπόγειο πόλεμο των Τούρκων κατά του καθεστώτος Άσσαντ


Ο συνεργάτης της Ιστοσελίδας μας ταγματάρχης ε.α Σάββας Πέτρου, με αφορμή την ανάρτηση του συναγωνιστή Οδυσσέας Διομήδους με τίτλο «Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ» http://antistasi.org/?p=27822 , μας παράθεσε σχόλιό του, το οποίο αναρτούμε ακολούθως με άλλα σχετικά δημοσιεύματα και σχετικό βίντεο. Παραθέτουμε επίσης και το αναφερόμενο άρθρο του συναγωνιστή Διομήδους

Τα ΜΜΕ παραπλανούν

του Σάββα Πέτρου
ταγματάρχη ε.α
Σύμφωνα με το δόγμα «ο εχθρός του οχθρού είναι φίλος» θα έπρεπε τα ελλαδικά και κυπριακά ΜΜΕ να έχουν και την ανάλογη στάση. Δυστυχώς όμως παρατηρούμε ένα παράδοξο φαινόμενο να αναμεταδίδουν την κατευθυνόμενη προπαγάνδα της ΜΙΤ.
Παρουσιάζουν ως πηγή πληροφόρησης τους δήθεν ακτιβιστές αλλά στην πραγματικότητα η πληροφόρηση προέρχεται κατ΄ ευθείαν από το Τμήμα Ειδικού Πολέμου της Τουρκίας, η οποία επιπλέον εκπαιδεύει και εξοπλίζει τους σουνίτες ισλαμιστές για την ανατροπή του Μπασιάρ Αλ Άσσαντ. Η κύρια προσπάθεια της Τουρκίας είναι η ανατροπή του Άσσαντ και η δημιουργία ενός κράτους προτεκτοράτου της Τουρκίας με σκοπό την υλοποίηση του τουρκικού μεγαλοϊδεατισμού, όπως το φαντάζεται ο Νταβούτογλου.
Πίσω από τους Τούρκους ευρίσκονται οι Αμερικανοί για να εκδιώξουν τους Ρώσους από τη Μέση Ανατολή για να μείνουν μόνοι τους στον έλεγχο των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου. Ένας άλλος στόχος της Τουρκίας είναι ο έλεγχος της ΑΟΖ της Συρίας και η σύναψης σχετικής συμφωνίας με το ψευδοκράτος .
Βασικός υποστηρικτής της κυβέρνησης Άσσαντ είναι οι χριστιανοί της Συρίας. Σημειωτέον ότι ανέκαθεν στο Υπουργικό Συμβούλιο υπάρχουν χριστιανοί υπουργοί. Στο στόχαστρο των αντικαθεστωτικών είναι οι χριστιανοί που είναι το 10% του πληθυσμού της Συρίας.
Τα κατευθυνόμενα ελλαδικά και κυπριακά ΜΜΕ αγνόησαν βίντεο, που προβλήθηκε πριν από δυο εβδομάδες από ανεξάρτητη πηγή, όπου σουνίτες ισλαμιστές βεβήλωναν ορθόδοξη εκκλησία και ένοπλος αράπης φορούσε το πετραχήλι του ιερέα και από στο ένα χέρι κρατούσε το ΑΚ-47 και από το άλλο κρατούσε ως λάφυρο τον σταυρό (βλέπε φώτο),
επίσης απέφυγαν να αναφέρουν στο βίντεο που προβλήθηκε της ομαδικής εκτέλεσης ότι οι εκτελεσθέντες ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι. Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι στα κυπριακά και ελλαδικά δημοσιογραφικά «μυαλά» επικρατεί άγνοια, αφέλεια και η βλακεία. Και μένω ως εδώ διότι δεν θέλω να πιστέψω ότι οι κονδυλοφόροι αυτοί κατευθύνονται άμεσα από τους Τούρκους.

Παραθέτω ακολούθως σχετικά δημοσιευμάτα από το διαδίκτυο και στη συνέχεια σχετικό ξενόγλωσσο βίντεο-ρεπορτάζ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ!
Χριστιανοί που ζουν στη Συρία, εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα, με κατεύθυνση τον γειτονικό Λίβανο, όπου υπάρχει επίσης χριστιανική κοινότητα (βασικά στο Λίβανο πριν την έναρξη του εμφυλίου οι χριστιανοί ηταν πλειοψηφία!) διωγμένοι από τις περιοχές που ελέγχουν οι φανατικοί ισλαμιστές και η Αλ Κάϊντα, αλλά τατυχρόνως φοβούμενοι ότι η χριστιανική Δύση και ειιδικά οι ΗΠΑ με τον ΜΠάρακ Ομπάμα, όχι απλά να είναι συμπαθών προς τους μουσουλμάνους, αλλά λόγω πατέρα και μισής οικογενείας μουσουλμάνων, να παίζει ένα παιχνίδι τουλάχιστον άδικο για τις χριστιανικής κοινότητας της Μ.Ανατολής.

Συνολικά στη Συρία ζουν 2,5 εκατ. χριστιανοί οι οποίοι όπως και οι χριστιανοί του Ιράκ υπό το καθεστώς Σαντάμ Χουσεΐν, που σφαγιάστηκαν εν συνεχεία, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το μπααθικό καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Σε συνέντευξή τους στο BBC, τα περισσότερα μέλη της χριστιανικής κοινότητας της Συρίας ισχυρίζονται ότι η χώρα βαδίζει σε «ταχύ εξισλαμισμό» με την κυριαρχία της ‘Αδελφότητας’ την οποία συνθέτουν οι φανατικοί ορθόδοξοι σουνίτες και περιγράφουν σφαγές, στημένες εκτελέσεις χριστιανών οι οποίες εν συνεχεία αποδόθηκαν στο καθεστώς(χαρακτηριστικότερη περίπτωση η συγκέντρωση περίπου 200 χριστιανών σε ένα κτίριο το οποίο εν συνεχεία νατίναξαν και φώναξαν τους δημοσιογράφους για “να δουν το “έγκλημα” του συριακού πυροβολικού που σκότωσε τους αμάχους”, όπως κατήγγειλε καλόγρια από καθολικό μοναστήρι της περιοχής).

Οι Σύροι χριστιανοί κατηγορούν τη Σαουδική Αραβία ότι βρίσκεται πίσω από σχέδιο εξισλαμισμού των κατοίκων της Συρίας με την επικράτηση των φανατικών σουνιτών.
Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με κρυφή διαταγή που είχε υπογράψει από τις αρχές του 2012, έδωσε το πράσινο φως για τη μυστική στήριξη τις ΗΠΑ των φανατικών ισλαμιστών και με όπλα, αλλά κυρίως με πληροφοριες επέτρεψαν στην εξέγερση να γιγαντώσει.


Πηγές ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters ότι νομικά θεωρείται «εύρημα» των υπηρεσιών ασφαλείας η διαταγή και επιτρέπει σε CIA και άλλες αμερικανικές υπηρεσίες να προσφέρουν στήριξη τέτοια που να βοηθήσει τους αντάρτες να ρίξουν τον Άσαντ.
Μέσα σε όλα αυτά αποκαλύφθηκε χθες ότι η Τουρκία έχει παραδώσει στους Σύρους αντικαθεστωτικούς φορητά αντιαεροπορικά όπλα, προφανώς για να προσπαθήσουν να αποκρούσουν τις από αέρος επιθέσεις των εναέριων μέσων των συριακών ενόπλων δυνάμεων που επιτίθενται στο Χαλέπι, κυρίως ελικόπτερα, αλλά και μαχητικά αεροσκάφη Su-22 και MiG-23, καθώς και “άρματα μάχης” (προφανώς εννοούν τεθωρακισμένα οχήματα), όπως και ρουκετοβόλα των 122 χλστ..

Όλα δείχνουν ότι φορητοί αντιαεροπορικοί (MANPADS: Man Portable Air Defence System) είτε ρωσικής κατασκευής, αγορασμένοι από την “μαύρη αγορά” (SA-18) ήακόμα και Stinger τους οποίους παράγει η τουρκική αμυντική βιομηχανία για τις ανάγκες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, πέρασαν στα χέρια των φανατικών ισλαμιστών και φυσικά είναι θέμα χρόνου να αποκτήσει και η Αλ Κάϊντα τέτοια συστήματα. Η Αλ Κάϊντα η οποία έχει συνάψει … στρατηγική συμμαχία με τις ΗΠΑ αποδεικνύοντας την υποκρισία, τουλάχιστον των ηγετικών κύκλων της Ουάσιγκτον.
Αξιωματούχος του ΟΗΕ έκανε μόλις χθες τη δήλωση ότι οι αντικαθεστωτικοί διαθέτουν πλέον και άρματα μάχης!
http://santo-rinios.blogspot.com

Λεηλασίες σε ναούς της Συρίας από τους μισθοφόρους

Έχουν αρχίσει τις λεηλασίες οι μισθοφόροι στη Συρία σε εκκλησίες αλλά και τζαμιά των Αλαουϊτών, Σιϊτών, Σούφι και άλλων εκφάνσεων του Ισλάμ. Η Σαουδική Αραβία ανέλαβε και επίσημα την μισθοδοσία των μισθοφόρων στη Συρία και τη χρηματοδότηση για τους εξοπλισμούς τους.
Να σημειωθεί ότι για τον Ελληνισμό η Συρία παρουσιάζει ένα ευρύτερο ενδιαφέρον. Περίπου το 8% του πληθυσμού ανήκει στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Αντοχείας, το οποίο εδρεύει στη Δαμασκό, διότι η Αντιόχεια «ανήκει» πλέον στην Τουρκία. Οι άνθρωποι αυτοί αυτοαποκαλούνται Ρουμ Ορτοντόξ, δηλαδή Ρωμηοί Ορθόδοξοι και θεωρούν εαυτούς απογόνους του Βυζαντίου (Ρωμανίας) και πνευματικούς αδελφούς των Ελλήνων. Η Εκκλησία της Ελλάδας οφείλει να πάρει θέση.
Οι δυτικές χώρες πως επιτρέπουν τη βεβήλωση χριστιανικών και άλλων ναών; Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της «δημοκρατικής» Δύσης και ειδικά των ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Όχι ότι τα καθεστώτα της οικογένειας Άσσαντ δεν είναι καταδικαστέα, αλλά όχι και να παρουσίαζοντοι οι φανατικοί σουνίτες-μισθοφόροι ως μαχητές της δημοκρατίας. Για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Οργιάζει η παραπληροφόρηση στον κατευθυνόμενο δυτικό τύπο και αναπαράγεται άκριτα και από τον εγχώριο σχετικά με τα γεγονότα στη Συρία για τα οποία αποδίδεται αποκλειστικά ευθύνη στο καθεστώς Μπασάρ Αλ Ασσάντ. Με λίγα λόγια αποδίδεται η διένεξη στη Συρία ως μια διαμάχη μεταξύ του λαού της και του καθεστώτος Αλ Ασσάντ για την ανατροπή της Μπααθικής δικτατορία και την εγκαθίδρυση δυτικού τύπου δημοκρατίας.
Φυσικά τα πράγματα πόρρω απέχουν από του να είναι έτσι. Η διένεξη στην πραγματικότητα είναι μεταξύ ενός κοσμικού καθεστώτος δικτατορικού μεν, αλλά με σύγχρονες για τα αραβικά δεδομένα, δομές και αρκετά ανεκτικού για τις θρησκευτικές μειονότητες λόγω του ότι το καθεστώς Μπαάθ εμφορείται από την ιδεολογία του αραβικού εθνικισμού και στηρίζεται στη θρησκευτική σέχτα των Αλαουιτών, η οποία είναι η πλέον φιλελεύθερη, κοσμική και προοδευτική σέχτα του Ισλάμ, και των φανατικών ισλαμιστών Ουαχαμπιτών από την άλλη.
Στην αρχή της εξέγερσης, πριν από 16 μήνες, όπως ανέφεραν και τα δυτικά πρακτορεία ειδήσεων, οι εξεγερμένοι δεν απολάμβαναν της υποστήριξης πέραν του 20% του Συριακού λαού παρότι οι Σουνίτες στη Συρία αποτελούν το 70% – 75% του πληθυσμού (εκ των οποίων 9% Κούρδοι). Η πλειοψηφία του λαού υποστήριζε το Μπααθικό Καθέτως γιατί αυτό του εξασφάλιζε ένα επίπεδο διαβίωσης ελευθερίων και ανεξιθρησκίας, τα οποία για τα δεδομένα της Δύσης είναι υποτυπώδη, ωστόσο ήταν απείρως πιο μπροστά από τα αντίστοιχα επίπεδα των σκοταδιστικών μοναρχικών σουνιτικών καθεστώτων, τα οποία υποστηρίζουν τους εξεγερμένους.
Στην πορεία της εξέγερσης οι εξεγερθέντες προτάσσοντας τον θρησκευτικό φανατισμό, ο οποίος είναι και ο ισχυρότερος όλων, και λαμβάνοντας τεράστια βοήθεια από τα Σουνιτικά αραβικά καθεστώτα και τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες, πέτυχαν να φέρουν με το μέρος τους την πλειοψηφία των αράβων σουνιτών της Συρίας, δηλαδή περίπου 50% του Συριακού Λαού. Σ’ αυτό το στάδιο και λόγω ακριβώς αυτών των χαρακτηριστικών η εξέγερση είχε λάβει χαρακτήρα ανοικτού εμφυλίου πολέμου με εμφανή ωστόσο την εμπλοκή και ξένων φανατικών μουσουλμάνων μαχητών της Τζιχάτ, στο πλευρό των εξεγερμένων.
Η προοπτική επικράτησης των εξεγερθέντων είναι εφιαλτική, τόσο για τις θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες της Συρίας (10% Χριστιανοί, 12-15% Αλαουσίτες, 3-5% Δρούζοι, οι οποίοι εξισλαμισμένες Αραμαίοι, 1-3% Σιίτες και Ισμαηλίτες, Κούρδοι, 1% Ασσύριοι και μερικές δεκάδες χιλιάδες Αραμαίοι, οι οποίοι αποτελούν τα κατάλοιπα του αυτόχθονος προαραβικού λαού που κατοικούσαν στη Συρία). Αλλά και για τις γειτονικές χώρες και ιδιαίτερα για την Κύπρο. Ενδεχόμενη επικράτηση των εξεγερθέντων σημαίνει ότι η Αλκάιντα θα βρίσκεται στις ακτές της Μεσογείου και γενικότερα οι φανατικοί ισλαμιστές, μετά και τις εξελίξεις της αραβικής Ανατολής, θα περικυκλώσουν την Κύπρο από τέσσερις πλευρές, ενώ θα δημιουργηθεί και τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα λόγω του σφαγιαμού των θρησκευτικών και εθνικών μειονοτήτων και του εξ’ αυτού προσφυγικού κύματος που θα κατακλύσει την Ευρώπη και πρώτα πρώτα την Κύπρο.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων πρέπει να τονισθεί ότι εμείς ως Έλληνες εθνικιστές της Κύπρου καμία συμπάθεια δεν νιώθουμε προς τριτοκοσμικά καθεστώτα τύπου Μπααθ. Είναι έξω από την κουλτούρα και τα ιδανικά μας. Πέραν τούτου και κυρίως επειδή το καθεστώς Μπαάθ κρατάει ανοικτή την ακτοπλοϊκή γραμμή Λατάκειας – κατεχομένης Αμμοχώστου ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το Τουρκικό κατοχικό καθεστώς. Ωστόσο είναι επιβεβλημένη γεωστρατηγική να γίνει μια στάθμιση συμφερόντων.
Αυτή τη στιγμή που ο Κυπριακός Ελληνισμός να έχει επιλέξει μεταξύ της ήπιας πρόσκαιρής εχθρότητας που συγκυριακά επιδεικνύει προς την Κύπρο το καθεστώς Μαάθ και ενός μόνιμου φανατισμένου και μισαλλόδοξου εχθρού όπως είναι οι φανατικοί Ισλαμιστές εξεγερμένοι, οι οποίοι παντί τρόπω και με την πρώτη ευκαιρία θα υποστηρίξουν τους ομοθρήσκους τους Τούρκους. Συγκεκριμένα το Μπαάθ έκανε στροφή τα τελευταία χρόνια προς την Τουρκία λόγω της διπλής επίθεσης που ασκείται από το Ισλάμ και τα υψώματα Γκολάντ και το θέμα του Λιβάνου και της Τουρκίας για το Κουρδικό θέμα επέλεξε την Τουρκία θεωρώντας αυτή ως λιγότερο επικίνδυνο εχθρό από το Ισραήλ. Είναι στα πλαίσια της στροφής αυτής που άνοιξε την ακτοπλοϊκή γραμμή Λατάκειας – κατεχομένης Αμμοχώστου. Δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγο να παραγνωρίζεται ότι αυτή η σύμπλευση είναι πρόσκαιρη διότι υφίστανται ισχυροί γεωπολιτικοί παράγοντες οι οποίοι καθιστούν τις δυο αυτές χώρες εχθρούς στο διηνεκές. Αυτό είναι το θέμα της κατοχής από την Τουρκία του Συριακού εδάφους της Αλεξανδρέτας και η κατακράτηση από την Τουρκία, με φράγματα, του μεγάλου μέρους των νερών του Τίγρη και Εφράτη, οι οποίοι αποτελούν την κύρια εάν όχι τη μοναδική πηγή ζωής για όλη τη Μέση Ανατολή.
Φυσικά τα πιο πάνω ισχύουν όταν στη διακυβέρνηση της Συρίας ευρίσκονται κοσμικά καθεστώτα που νοιάζονται για το συμφέρον της χώρας. Δεν ισχύουν ποσώς εάν στην εξουσία ανέλθουν οι φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι θέσουν ως στόχο την αναβίωση του ισλαμικού χαλιφάτου κατά τα πρότυπα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Συμπέρασμα: Για άλλη μια φορά η έλλειψη εθνικής στρατηγικής κατέστησε ένα γεωπολιτικό μας σύμμαχο και εχθρό της Τουρκίας, σύμμαχο της Τουρκίας και απειλεί να αναβιώσει το Ισλαμικό Οθωμανικό χαλιφάτο το οποίο θα περικυκλώσει τον τόπο και θα απειλήσει με αφανισμό το λαό μας.
Οδυσσέας Διομήδους
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης
Τομέας Ιδεολογικού Αγώνα


http://antistasi.org/?p=27874

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές