Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...

ΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ? ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ?

------------------------------------------------->>>>>>>>>>>>>

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ

           
daneia kommatwn
Απόσπασμα από την Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για την Αγροτική Τράπεζα, στη Θεσσαλονίκη, στις 14 Ιουνίου 2012:
Η Αγροτική Τράπεζα είναι ένας δημόσιος τραπεζικός πυλώνας που δεν πρέπει να κλείσει.
Γιατί μέσα της έχει εγγυήσεις αγροτικής γης, που βρίσκονται υπό τον έλεγχό της και δεν πρέπει να μείνει χωρίς χρηματοδότηση. Τα προβλήματα της Αγροτικής Τράπεζας κινδυνεύουν να οδηγήσουν τους αγρότες σε αφανισμό. Ούτε φυτοφάρμακα ούτε λιπάσματα δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν.
Υπάρχουν περίπου 7 δισ. ευρώ που υπολογίζουμε ότι θα περισσέψουν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την Αγροτική.
ΣΥΜΠΤΩΣΗ....
ΝΔ έχει χρέη 105 εκατομμύρια ευρώ και το Πασόκ 97 απο δάνεια που τα πήρανε με εγγύηση μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις με βάση τα ποσοστά τους απο προηγούμενες εκλογές.
daneia-kommaton2
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
Mε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που συνέβη πριν λίγο καιρό και με τα λεφτά του Ελληνικού δημοσίου,το οποίο και μετακύλησε στους εξαθλιωμένους πολίτες μέσω περικοπών και φορολόγησης,η τράπεζα Πειραιώς έρχεται και αγοράζει από πάνω και το 40% της Ελληνικής αγροτικής γης που είναι στα χαρτοφυλάκια της Αγροτικής. Κάτι που σημαίνει πως αν η πολιτική της ιδιωτικής τράπεζας, όπως είναι φυσικό,σε αντίθεση με την δημοσίου ελέγχου,που ήταν μέχρι πρόσφατα αγροτική, αλλάξει στρατηγική και χαραχτήρα(πέραν του βέβαιου),η Ελληνική αγροτική γη θα περάσει στα χέρια κάποιων μετόχων,που την αγόρασαν με τα λεφτά των πολιτών!!!!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ,ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!!!!


=========================================

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η ΑΤΕ με την ιδρυτικό της νόμο από το 1927 απέκτησε ορισμένο δικονομικά προνόμια, με τα οποία ενέγραφε προσημειώσεις, υποθήκες και κατασχέσεις σε ακίνητα οφειλετών της, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, δηλ. ακόμα και εν αγνοία των οφειλετών της, διότι είχε «ιδρυματικό» (υποτίθεται) χαρακτήρα, που απέβλεπε στην ανάπτυξη! της γεωργίας.

Μπορούσε δηλ. η ΑΤΕ, με μόνο της επίδειξη του συμβολαίου δανείου στον Υποθηκοφύλακα, χωρίς δικαστική απόφαση και με μόνο τον μονομερή της ! ισχυρισμό ότι –δήθεν-ο οφειλέτης δεν εξοφλά το δάνειό του, να εγγράψει υποθήκη και κατάσχεση σε ακίνητο το οφειλέτη ακόμα κι εν αγνοία του, πράγμα που δεν ίσχυε για τις άλλες τράπεζες φυσικά.


Από το 2000 όμως, όταν η ΑΤΕ έγινε πλέον εμπορική τράπεζα και μπήκε στο ΧΑ, τα παραπάνω δικονομικά της προνόμια ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ από το 2000. Η ΑΤΕ όμως ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να εγγράφει υποθήκες και κατασχέσεις όπως και παληά, κάνοντας δηλαδή χρήση καταχρηστικά και παράνομα των παλαιών της –και καταρηγθέντων πλέον-δικονομικών της προνομίων.
Αυτές τις άκυρες και παράνομες υποθήκες και κατασχέσεις ζητώ, με την πρόταση νόμου, να καταργηθούν αυτόματα και χωρίς δικαστήριο (όπως κι επεβλήθηκαν!) από τους Υποθηκοφύλακες όλης της χώρας, δηλαδή χωρίς δικαστικές ταλαιπωρίες και έξοδα των δικαιούχων (και με ορισμένες σύντομες, απλές και φθηνές δικαστικές διαδικασίες, ζητώ επίσης να ακυρωθούν και υποθήκες και κατασχέσεις που ενεγράφησαν από το 1992 μέχρι σήμερα) για τους ίδιους λόγους.

Μπορείτε εσείς ή οι δικηγόροι σας να μου τηλεφωνήσετε στο 22210-62743 για σημαντικές λεπτομέρειες και για το δικαστικό ιστορικό της υπόθεσης που άνοιξα εδώ και δύο χρόνια για πρώτη φορά. Εχω την σχετική αγωγή έτοιμη!

Με αγάπη Δημ. Αντωνίου
Αναδημοσίευση από http://vachosradio.blogspot.gr/2012/07/wwwvachosradiogr.html




===========================================

ΑΚΟΜΑ

ΕΝΑ

ΜΕΓΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές