Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Sunday, 10 June 2012


Κύριε Παπαδάκη,

υπάρχει μονομερής αίσθηση δικαίου για το γεγονός που συνέβη στην εκπομπή σας.

( Το γεγονός με την κυρία Δούρου, την κυρία Κανέλη και τον κύριο Κασιδιάρη ).

Η μονομερής αίσθηση δικαίου έγκειται:

Πρώτον, στην παράβλεψη της προκλητικότατης στάσης αρχικά της κυρίας Κανέλης. Δεν είναι δυνατόν να καθυβρίζει ένα βουλευτή και να τον αποκαλεί "φασισταριό". Διότι όπως μας διδάσκει η παροιμία "σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελλες". Η κυρία Κανέλη έχει υιοθετήσει - με την ανοχή των οικοδεσποτών δημοσιογράφων - την προκλητικότητα, την καθύβριση, την συνεχή διακοπή του διαλόγου, τις συνεχείς παρεμβάσεις, τις προκλητικές γενικώς εκφράσεις όπως "μπορδέλα", "σώβρακα", "πουσταριά" κλπ.

Δεν είναι δυνατόν η "τριβάς" ( κακώς αποκαλείται λεσβία ) να κάνει μαθήματα ηθικής και πολιτικής.

Δεύτερον, η κυρία Δούρου ήταν προκλητικότατη και αυτή, με το κούνημα των χεριών της και τον αφορισμό "πως θα πάτε την χώρα 500 χρόνια πίσω", λησμονώντας πως ανήκει στην παράταξη - όπως και η κυρία Κανέλη - αυτή η οποία αιματοκύλισε την Πατρίδα μας, συρομένη από το άρμα της τότε κομμουνιστικής Ρωσσίας, μη καταδικάζοντας ποτέ τα εγκλήματα εκείνα, αποδεχομένη τις αποφάσεις της συνόδου του Μελισσοχωρίου όπου οι τότε αριστεροί κομμουνιστές αποδέχθηκαν και παρέδωσαν την Μακεδονία στους Σλαύους και άλλα πολλά, τα οποία δεν είναι του παρόντος. ( Ο "Γέρος" της δημοκρατίας αποκάλεσε το κομμουνιστικό κόμμα ως "κόμμα του εγκλήματος"). Εάν παρατηρήσετε την σκηνή του επεισοδίου, η κυρία Δούρου μειδιά προκλητικότατα δύο φορές χαιρομένη για την αντίδραση του κυρίου Κασιδιάρη, γεγονός που ενδεικνύει πως λειτούργησε προσχεδιασμένα ("προβοκατόρικα" ).

Τρίτον, προκλητικότατη ήταν και η στάση της κυρίας Κανέλλη χτυπώντας με την εφημερίδα προκλητικά και δημόσια τον κύριο Κασιδιάρη, ο οποίος θεωρώ, πως εν βρασμώ ψυχής από τις προηγούμενες προκλήσεις "ψέκασε","δρόσισε"," προσβαλε με νερό την κυρία Δούρου.

Θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερη ψυχραιμία, αλλά η ηλικία του και η τεστοστερόνη του αιτιολογούν απόλυτα την στάση του. Πιστέψτε με, όμως, πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να το κάνουν, αλλά είτε δεν τολμούν λόγω των συνεπειών είτε λόγω της απόστασης. ( Αρκετοί σκέπτονται να σπάσουν πολλές φορές την τηλεόραση, όταν παρακολουθούν τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές, όπως της κυρίςου Δούρου και της κυρίας Κανέλη ).

Κάντε ένα "ρεπορτάζ" για να δείτε, τι σκέπτονται οι Έλληνες στα καφενεία, στους δρόμους και παρουσιάστε την αλήθεια.

Στο διαδίκτυο οι Έλληνες "ψηφίζουν" τον κύριο Κασιδιάρη και "μαυρίζουν" τις κυρίες Δούρου και Κανέλη.

Τέταρτον, προκλητική ήταν - προκλητικότατη μάλιστα και θεωρώ πως τελείως συνειδητά μέσα σας θα το αναγνωρίσετε - η δική σας στάση, την ώρα που η κυρία Κανέλη προσέβαλε τον κύριο Κασιδιάρη ως"φασισταριό" κι εσείς δεν την επαναφέραστε στην τάξη.

Η δημοσιογραφική δεοντολογία ορίζει, πως ο οικοδεσπότης δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να ανακαλεί στην τάξη όποιον παραφέρεται και υβρίζει άλλο πρόσωπο είτε παρόντα είτε απόντα. Η ευθύνη αυτή βαρύνει αποκλειστικά εσάς. Είναι και αυτό ένα σημείο καταλογισμού ευθυνών.

Η ΕΣΗΕΑ τι κάνει όταν συμβαίνουν ανάλογα φαινόμενα;

Φυσικά, οι περισσότεροι Έλληνες αισθάνονται καλά, όταν εκείνος της καθρέπτισε το "παλιοκομμούνι" ως αμοιβαιότητα στάσης.

Πέμπτον, δεν είναι δυνατόν να καλείτε δύο προκλητικές κυρίες - την κυρία Κανέλλη και την κυρία Δούρου - στο ίδιο τραπέζι με τον κύριο Κασιδιάρη.

Θα ήταν αποδεκτό,εάν καλούσατε άνδρες μαζί με τον κύριο Κασιδιάρη ή γυναίκα μαζί με την κυρία Δούρου και την κυρία Κανέλλη.

Συμβαίνει πολλές φορές οι "κυρίες" να παραφέρονται και να υβρίζουν μάλιστα - όπως οι ανωτέρω - καλυπτόμενες πίσω από την θηλυκή τους ιδιότητα.

Αν δεν δίνεται στον διαλεγόμενο με κυρίες,να αντιδρά και να τις υβρίζει και αυτός ως αμοιβαιότητα, τότε καταλογίζω σε όποιον το ανέχεται τον χαρακτηρισμό του "ρατσιστού" - κοινωνικώς προκατειλημμένου". Αν θέλουν οι κυρίες να της φέρονται ως κυρίες, να φέρονται και αυτές ως κυρίες.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως οι "τριβάδες" υιοθετούν και υπερβαίνουν την ανδρική συμπεριφορά, όπως οι άνδρες ομοφυλόφιλοι την γυναικεία.

Έκτον, αναφέρονται οι δημοσιογράφοι για βία από την πλευρά του κυρίου Κασιδιάρη. Δεν είναι βία η φραστική ύβρις και η χειροδικία με την εφημερίδα της κυρίας Κανέλης;

Αυτό δεν σημαίνει, πως δικαιολογείται η πράξη του κυρίου Κασιδιάρη. Σε κάθε περίπτωση όμως αιτιολογείται η οξεία του αντίδραση. Όπως θα πήγαινε αυτόφωρο ο κύριος Κασιδιάρης, έτσι θα πήγαινε αυτόφωρο και η κυρία Κανέλη λόγω και έργω εξυβρίσει.

Αυτό γιατί το αποκρύπτετε ;

Φυσικά, η κυρία Κανέλη δεν υπέβαλε μήνυση διότι την πρόλαβε η εντελομμένη εισαγγελεύς. Γιατί η κυρία εισαγγελεύς δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του κράτους και της Ελληνικής Αστυνομίας, όταν ραβδίζει με τα "γκλοπς" του συνταξιούχους, τους πολίτες ; Γιατί η κυρία εισαγγελεύς δεν υπέβαλε μήνυση όταν το σύνταγμα καταπατείται από τους πολιτικάντηδες;

Ξέρετε γιατί ; Διότι υπηρετεί ηθελημένη ή αθέλητα το "δημοκρατικό καθεστώς" της ξενικής υποτέλειας.

Έτσι όπως το κανονίσαστε "θερίσατε θύελλες". Νομίζω, πως κάποιο δίκιο υπάρχει όταν ορισμένοι δημοσιογράφοι υπαινίσσονται ή ευθέως σας καταλογίζουν το πρόκριμμα της τηλεθέασης για τις επιλογές των προσκεκλημμένων σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ήταν προμελετημένα από σας οι ύβρεις, οι "ψεκασμοί" και τα χαστούκια .

Απλά ξεπέραστηκαν τα όρια, τα οποία ενδεχομένως είχατε στο μυαλό σας.

Η προμελετημένη όμως πρόκληση θεωρείται δεδομένη στους περισσότερους Έλληνες από τις κυρίες Δούρου και Κανέλη.

Οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους αντιλαμβάνονται με σαφήνεια την σκοπιμότητα, την δουλικότητα, την υποτέλεια και την άριστα προσχεδιασμένη προπαγάνδα των περισσότερων παρουσιαστών δημοσιογράφων.

Η κρίση τους είναι μονομερής, η προβολή συγκεκριμμένων ιδεών και γεγονότων προκαλεί αγανάκτιση στους περισσότερους Έλληνες και γενικώς έχει αντιληπτός ο "ρόλος" τους.

Φυσικά έχει δίκιο ο κύριος Κασιδιάρης όταν προ ολίγων ημερών ισχυρίστηκε, πως ο δημοσιογράφος κύριος Καψής υπηρετεί τον κύριο Μπόμπολα και τους συν αυτώ. Αυτό στάθηκε η αιτία για να τον αποπέμψει από την εν λόγω εκπομπή.

Οι Έλληνες γνωρίζουν σήμερα τι ακριβώς συμβαίνει.

Ότι δηλαδή η διαπλοκή μεταξύ των εργολάβων ιδιοκτητών των ΜΜΕ και των πολιτικάντηδων που κατήντησαν την Πατρίδα μας στα σημερινά της "χάλια".
Και πως κανείς μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να "χαστουκίσει" αυτό το κατεστημένο.
Αυτό έπραξε ο κύριος Κασιδιάρης. Χαστούκισε την υποκρισία, την υποτέλεια και το φαύλο πολιτικό σύστημα, το οποίο άμεσα έσπευσε να τον καταδικάση.

Είναι κοινή η αίσθηση σήμερα της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, πως όσοι έφταιξαν πρέπει να πληρώσουν. Αυτοί που έφταιξαν για το κατάντημα μας, να πάνε φυλακή.

Σήμερα οι πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρούν, πως συνυπεύθυνοι είναι και οι οσφυοκάμπτες δημοσιογράφοι, οι οποίοι αμοίβονται αδρά - δεν υπονοώ εσάς, διότι ασκείτε αποδεκτή, αν όχι επιθυμητή, δημοσιογραφία .

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν συστατικά στοιχεία της αποδοχής του κυρίου Κασιδιάρη πανελληνίως.

Οι Έλληνες αποδέχονται στην πλειοψηφία τους, την ίσως απαράδεκτη για σας συμπεριφορά του κυρίου Κασιδιάρη, ως αντρίκια και φυσιολογική αντίδραση στην υποκρισία της καθεστωτικής δημοκρατίας που βιώνουμε, ως αντίδραση στην δημοσιογραφική αθλιότητα της πρακτικής πολλών ετών, ως δυνητική στάση και συμπεριφορά που θα ήθελαν οι περισσότεροι Έλληνες να ασκήσουν και να χαστουκίσουν το σύστημα που λυμαίνεται επί πολλές δεκαετίες την περιουσία της Πατρίδας μας. ( οικονομικά δημόσια σκάνδαλα - SIEMENS, υποβρύχια, και ατελείωτα άλλα τα οποία κατά καιρούς έντιμοι δημοσιογράφοι έχουν φέρει στο φως και αποσιωπώνται σήμερα ).

Η υποβάθμιση της Ελλάδας παγκοσμίως στο πολιτικό και οικονομικό πεδίο οφείλεται αποκλειστικά στους αλήτες πολιτικάντηδες ( ελέχθη στη εν λόγω εκπομπή το σύνθημα για το μπουρδέλο της βουλής που εκφωνείται πολλά χρόνια στις διαληλώσεις ).

Κατόπιν των ανωτέρω σας προτείνω να κάνετε γνήσια αυτοκριτική, ακόμη και αν δεν την παρουσιάσετε στο αέρα. Διότι αν δεν την κάνετε, κινδυνεύετε να συρθείτε και εσείς στον βούρκο των αποκαλούμενων "πληρωμένων δημοσιογράφων" ( οι "πληρωμένοι" δημοσιογράφοι ασκούν εντελλόμενη δημοσιογραφία ).

Αυτοκριτική σημαίνει και αλλαγή στάσης.

Σας παρακαλώ, μην παρεξηγήσετε την επιστολή μου, διότι σκοπόν της έχει να σας παρουσιάσει μια οπτική του τρέχοντος θέματος του κυρίου Κασιδιάρη, την οποία ίσως να αγνοείτε. ( Ελπίζω όχι σκοπίμως από σας, αλλά από άλλους φαίνεται πως ναι ). Ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, επίσης, πως η πλειονότητα των δημοσιογράφων ανήκει στον αριστερό χώρο κι αυτό εξηγεί την μεροληψία στην κρίση τους.

Η κρίση όμως του Ελληνικού λαού, ο οποίος παρακολουθεί τα γεγονότα και μέσω διαδικτύου, είναι άτεγκτη.

Θεωρείστε βέβαιον, πως η στάση των προπαγανδιστών δημοσιογράφων θα είναι και αυτή μια από τις αιτίες για τις οποίες το ποσοστό της Χρυσής Αυτής θα αυξηθεί στις εκλογές που έπονται, όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις.

Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι κριτής της επιστολής μου.

Χαίρετε

Σωκράτης Σιδηρόπουλος

Πηγή: Schizas.com

http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/3167/64/lang,en/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές