Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!…Στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα παραιτείται καταγγέλλοντας: “Σύντροφοι, εαν κυβερνήσουμε έστω για μια ώρα θα καταστραφεί η Ελλάδα! Φαιδρές έως τραγικές οι συνιστώσες μας! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν μαθευτούν οι θέσεις τους!”

12/06/2012 Οι καταγγελίες και η επιστολή παραίτησης του υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα, κλικ εδώ. Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος αριστερός ή κομμουνιστής στην Ελλάδα που παραδέχεται την εγκληματικά τραγική και σε πολλά σημεία ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ διαδρομή της αριστεράς προ και μετά τον επονομαζόμενο εμφύλιο.
Το βιβλίο του νεαρού τότε κομμουνιστή του εμφυλίου, Τάκη Λαζαρίδη, “ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ” περιγράφει με ειλικρίνεια και ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΙΔΊΟΥ τις αποτρόπαιες πολιτικές που ακολουθήθηκαν από τα εν Ελλάδι κομμουνιστικά κόμματα ΠΡΟ και ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ΜΕΤΑ του “εμφυλίου” . Κλικ εδώ για το PDF του βιβλίου. Ο, και επονομαζόμενος “…σοφός Νέστορας της αριστεράς”, Λεωνίδας Κύρκος σε στιγμές ειλικρίνειας είχε πει ακριβώς τα ίδια, σε τηλεοπτική συνέντευξή του. (για την ιστορία, ο Τάκης Λαζαρίδης, γόνος οικογένειας κομμουνιστών ανταρτών, δικάστηκε μαζί με τους Ν. Μπελογιάννη και Δ. Μπάτση, αλλά δεν καταδικάσθηκε σε θάνατο, λόγω του νεαρού της ηλικίας του).



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές