Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (6)

Επεισόδιο μεταξύ αλβανών και αφρικανών μικροπωλητών στην Πατησίων

Αυτή την φορά το «κόκκινο πανί» για τους αλλοδαπούς μικροπωλητές και τους νεαρούς ταραξίες της ΑΣΟΕΕ δεν ήταν η Αστυνομία. Ένας Αλβανός κατέβηκε με την σύζυγό του και τον ανιψιό του στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητο τους, για να ψωνίσει η γυναίκα ορισμένα πράγματα από ένα κατάστημα ειδών υγιεινής. Ο σύζυγος έμεινε στο αυτοκίνητο και η γυναίκα του με τον ανιψιό του κατέβηκαν για να πάνε στο κατάστημα. Στο πεζοδρόμιο της Πατησίων κάποιοι πείραξαν την άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα ο ανιψιός να έρθει στα χέρια με τους άντρες που την πείραξαν και σύντομα έτρεξαν και αρκετοί κουκουλοφόροι από την ΑΣΟΕΕ με ρόπαλα στα χέρια όπου όλοι μαζί ξυλοκόπησαν την οικογένεια των Αλβανών, τραυματίζοντας τον ανιψιό και έκαναν το αυτοκίνητο τους γυαλιά καρφιά. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και τόσο οι νεαροί κουκουλοφόροι που είχαν βγει από την ΑΣΟΕΕ επέστρεψαν σε αυτή, όσο και οι αλλοδαποί διέφυγαν στα γύρω στενά.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΑΡΑ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ";;; Ω ΚΑΙΡΟΙ Ω ΗΘΗ...ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ; ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΙΑ" ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΚΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
 
ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές