Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 – 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά».
Ted Turner (Ιδρυτής του CNN )
 
«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια φύση,  πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».
Dave Foreman, συνιδρυτής του Earth First.
«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής».
David Rockefeller.
Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο Bill Gates

H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά… εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.
Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι  η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21  και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).
Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων  διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, επίσης ότι –κι αν ακόμα συμβαίνει– δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενή.
Τι προτείνει η Agenda 21:
  • Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες,  οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η δήλωση (12/9/2003) υπονοεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση αλλά και την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση.
  • Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την «Μητέρα Γη», όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών (xgrt.gr comment: Εωσφορισμός) . Η εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας προωθείται πίσω από την συνάντηση του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου (Απρίλιος 2001) αλλά και κατά την συμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας.
  • Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United Nation Convention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει. Οι άνθρωποι θα μεταφερθούν (εξοριστούν) σε ειδικές πόλεις ή/και νησιά όπου θα ζουν υπό πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς έχει ήδη αρχίσει και εφαρμόζεται στο New Jersey. Κάποια στιγμή κάθε είδους ιδιοκτησία θα είναι παράνομη.
  • Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.
Η εφαρμογή όλων αυτών που αναφέραμε συγκεντρωτικά και σε περίληψη, οδηγούν στον περιορισμό της βιομηχανίας, στον περιορισμό της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου, στον περιορισμό του βιωτικού επιπέδου, στον περιορισμό της οικογένειας, στον περιορισμό της ανθρωπότητας όπως πολύ σωστά διατύπωσε και ο φίλτατος Ted Turner (αρχή της παρούσας ανάρτησης) βάζοντας αριθμούς (δηλαδή μείωση στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού) στα εξής:
«Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[…]» ΙΙ, 8« Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).
Ένας από τους πολλούς τρόπους εφαρμογής μη αύξησης πληθυσμού, είναι τα γνωστά μας chemtrails,
κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο πρώην διευθυντής του FBI, Ted Gunderson. Όλα τα παραπάνω έχουν αποφασιστεί και υπογραφεί στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας), μέλη ΜΚΟ, τοπικών αρχών, αντιπρόσωπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών και βασίζονται στο «Report  From The Iron Mountain».
ΠΗΓΗ : Περίεργα – PERIERGAA – Strange news: Video: ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές