Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (14)...ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ

Τουρλή Μαρία

Σκότωσε και τεμάχισε την 4χρονη κόρη της

Μια μητέρα στο Βέλγιο δολοφόνησε την μόλις τεσσάρων ετών κόρη της



Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε στο Βέλγιο, όταν μια μητέρα ομολόγησε ότι έπνιξε την τετράχρονη κόρη της, την τεμάχισε και έκρυψε τα κομμάτια της στον καταψύκτη!

Ο εισαγγελέας του Σαρλερουά Πιερ Μανιέν, ανέφερε ότι ερεύνησαν τον σπίτι της Τζουλιάνας Σαντάνα Ντιράν από τη Δομινικανή Δημοκρατία και βρήκαν μέσα στον καταψύκτη πλαστικές σακούλες στις οποίες η Ντιράν είχε τοποθετήσει το τεμαχισμένο πτώμα της μικρής Ντιάνα.

Η μικρή αναζητούνταν για πολλές σε όλη τη χώρα, ενώ αφίσες της είχαν τοιχοκοληθεί παντού και είχαν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με την έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Την εξαφάνιση της μικρής δήλωσε η ίδια μητέρα της τη Δευτέρα, ωστόσο η αστυνομία την υποπτεύτηκε καθώς τους έδινε αντικρουόμενες πληροφορίες. Στην αρχή είχε υποστηρίξει ότι είχε αφήσει το παιδί στο σχολείο του και όταν πήγε να το παραλάβει το απόγευμα δεν ήταν πουθενά. Στη συνέχεια είπε ότι η τετράχρονη βρισκόταν στο αυτοκίνητό της ενώ η ίδια έκανε ψώνια και όταν γύρισε από τις αγορές της διαπίστωσε πως το παιδί είχε εξαφανιστεί. Τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ματωμένα ρούχα του παιδιού σε ένα παλιό, χαλασμένο πλυντήριο και η γυναίκα αναγκάστηκε τελικά να ομολογήσει.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει το λόγο που προέβη σ' αυτή την πράξη, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού τύπου οι σχέσεις της με τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν τεταμένες και ότι δεν μπορούσε να αντέξει την ιδέα της κοινής κηδεμονίας του παιδιού της.
  
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές