Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ !!


Α : σήμερα βρέθηκα στα δικαστήρια, όπου συνάντησα εκ νέου τον κ. Καμμένο, μαζί με άλλο κόσμο και έγινε κάποια συζήτηση σχετικά με τα τρέχοντα σημαντικά ζητήματα. Ένα θέμα που συζητήθηκε ήταν και η ένωση πολλών αντικαθεστωτικών δυνάμεων, για την καλλίτερη δυνατή αντιμετώπιση των επικίνδυνων προβλημάτων μας.  Έλαβα κάποια διευκρίνηση σε ένα προσωπικό προβληματισμό πάνω σε δικά του λεγόμενα, αρχικά με διευκόλυνε στις σκέψεις μου, χωρίς όμως να μου λύσει εντελώς τους ενδοιασμούς μου.       Ο χρόνος όμως έτρεχε, έπρεπε η κάθε ομάδα να πάει στις αίθουσες που εκδικάζονταν οι υποθέσεις μας, ούτε μπορούσε να γίνει αναλυτικότερη τοποθέτηση, λόγω χώρου. Τον προβληματισμό μου δεν θα τον αναφέρω τώρα.  Το μείζον θέμα της συζήτησης, όπως για μένα και κανονικά για όλους τους σώφρονες, ήταν αυτό της συνένωσης όσων περισσότερων πολιτικών δυνάμεων γίνεται.  Τέθηκε πρόταση σύμπλευσης με το ΕΠΑΜ, μέλη του οποίου ήταν επίσης εκεί. Έλαβα επίσης και την παρακάτω ενημέρωση με email από τους Σχολιαστές χωρίς σύνορα έτσι βρήκα την ευκαιρία να προωθήσω και εδώ την ενωτική πρόταση Καζάκη που αφορά όλες τις κατευθύνσεις.  Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ενεργήσει κάτω από το ίδιο πνεύμα ας το προωθήσει.  Είναι το σημαντικότερο όλων, πέραν των όποιων διαφορών μας, ζήτημα που συνεχώς το τονίζω από την γέννηση τούτου του χώρου.  Οι διαφορές μας είναι πλασματικές, ξένα σώματα που έχουν δηλητηριάσει τις σκέψεις μας και εν γένει την όλη δομή της ζωής της ανθρωπότητας.  Έχουμε ίσως ξεχάσει πως η ανθρωπότητα (όσοι είναι σε θέση να συναισθανθούν και να αντιληφθούν την όλη εικόνα), ακόμα στηρίζουν σε μας πολλές ελπίδες.  Ας μην απογοητεύσουμε πρώτα τους εαυτούς μας, για να επιτύχουμε το ίδιο για όλους τους λαούς και μόνον τους λαούς, όχι τους ηγέτες τους.  Ας φροντίσουμε και ας φροντίσουν μετά να έχουν επίγνωση των καταστάσεων, των σπειρόμενων προτάσεων και ιδεολογιών, ας μάθουμε επιτέλους πως θα προστατεύουμε την προσωπικότητά μας, όχι μόνον από ύβρεις και χυδαιότητες, αλλά και από φαιδρές κολακείες και ωραιοποιημένες τάχατε στοχαστικές αερολογίες και ηθοπλασίες.  Δεν μας λείπε τίποτα, δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε, έχουμε γνώση άσβεστη αν θέλουμε να αποκομίζουμε βάσεις, είμαστε τόσο ισχυροί, που δυστυχώς δεν το εκτιμήσαμε, ας το εκτιμήσουμε ΤΩΡΑ.  
===============
Ο Καζάκης, πρωτοδιατύπωσε και σήμερα επανέλαβε μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική πρόταση (στο “ράδιο εννέα”):

Κάλεσε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, από τον Καμμένο μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να συντάξουν, από κοινού, μια επιστολή την οπόια θα απευθύνουν προς Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ με το εξής πολύ απλό και αποφασιστικό περιεχόμενο:

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.


Ο Καζάκης ξεκαθάρισε επίσης ότι όλοι αυτοί που θα συνυπογράψουν την επιστολή αυτή δεν είναι σε καμμία περίπτωση αναγκασμένοι να συμφωνήσουν σε τίποτα άλλο πολιτικά. Παρά μόνο σε αυτό: Να μπεί άμεσα ένα στοπ στην πορεία καταστροφής που ακολουθείται.

Η πρόταση Καζάκη, κατά τη γνώμη μου, είναι η σημαντικότερη συγκεκριμένη πολιτική πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και καιρό. Να γιατί:

- Επεμβαίνει με συγκεκριμένο τρόπο στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, που απαιτεί άμεση και κατεπείγουσα δράση.
- Μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα, αν λάβει κανείς υπόψη του τη πρεμούρα που οι Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ επιζητούν τη πολιτική ομοφωνία για να διασφαλίσουν τα κεφάλαια εκμετάλλευσης τους
- Δίνει επιτέλους τη πρωτοβουλία στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Κάτι που είναι σημαντικό. Αντί να τρέχουν πίσω από τις αποφάσεις του καθεστώτος, πράγμα απαράδεκτο.
- Προωθεί την ενότητα και δείχνει ότι αυτή (η ενότητα) μπορεί να υπάρξει με ευρύ τρόπο σε ζητήματα ζωτικής σημασίας.

Έχω ξαναπεί ότι η πολιτική νοημοσύνη ευρέου φάσματος των αντικαθεστωτικών δυνάμεων είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου. Αυτό φαίνεται καθαρά αυτή τη κρίσιμη στιγμή, όπου ότι κατεδαφίζεται και χάνεται θα αποκτηθεί με πολύ μεγαλύτερο κόπο στη συνέχεια, ότι νίκες και να πετύχουν οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Εκείνο που απελπισμένα χρειάζεται είναι η δημιουργία μείζονος πολιτικού γεγονότος από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος των αντικαθεστωτικών δυνάμεων αγνοεί αυτή την αναγκαιότητα. Αυτό οφείλεται και στις ικανότητες: Αγνοούν στοιχειώδη πάνω στην πολιτική τακτική και στατηγική και κρύβονται πίσω από απλές, εύκολες και γενικόλογες καταγγελίες και εκεί εξανλέίται η πολιτική ικανότητα τους. Ωστόσο υπάρχουν και βαθύτερα αίτια για αυτή τη πολιτική ανεπάρκεια που δεν θέλω να τα συζητήσω τώρα.

Με τον Καζάκη έχω διαφωνίες και σε άλλη περίπτωση τον έχω χαρακτηρίσει λαικιστή. Όμως η συγκεκριμένη πρόταση του είναι εξαιρετικά σωστή και δείχνει πολιτικά ευφυή άνθρωπο. Οι διαφωνίες μου παραμένουν, όμως η ενότητα είναι δυνατή πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση του και τελικά και ακόμη πιο πέρα.

Στην πρόταση του έχω να προσθέσω τα εξής:

- Να ξεκαθαρισθεί επίσης ότι όσοι αυτή τη στιγμή συνεργήσουν πραξικοπηματικά σε αποφάσεις και συμφωνίες σε βάρος του ελληνικού λαού θα βρεθούν αντιμέτωποι με βαρειές κατηγορίες
- Τις ίδιες βαρειές κατηγορίες θα αντιμετωπίσουν οι τεχνοκράτες, π.χ. του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων
- Πρέπει να επισημανθεί προς όλους αυτούς, και όπως έχω ξαναπεί αυτή η απειλή μπορεί να αποδειχθεί ιδίως στους τεχνοκράτες πολύ αποτελεσματική, ότι στις πιθανές ποινές μπορεί να είναι και η θανατική. Αυτό εφόσον αντιμετωπίσουν κατηγορία “εσχάτης προδοσίας εν καιρώ πολέμου”, η μόνη περίπτωση που προβλέπεται από το Σύνταγμα θανατική ποινή. “Εν καιρώ πολέμου” σημαίνει πόλεμο από τους πιστωτές της Ελλάδας, κάτι που είναι ακριβές.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές