Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εχω αρκετές σφαίρες;



Ξυπνάς το πρωί να ξεκινήσεις για τη δουλειά σου,στην οποία εργάζεσαι για γυμναστική και μόνο πλέον….Μπαίνεις στο αυτοκίνητο σου πριν χαράξει,ανοίγεις το ραδιόφωνο,κι ακούς πως “χάραξε νέα ημέρα για την πατρίδα σου”……..Κοιτάς δεξιά,κοιτάς αριστερά μα νύκτα βλέπεις ακόμα…..
Ανεβάζεις την ένταση του ραδιοφώνου,με την ελπίδα να κατανοήσεις τι ακριβώς συμβαίνει και νοιώθεις πως δεν είσαι πια στο αυτοκίνητό σου,αλλά σε κάποιο αστρόπλοιο με κατεύθυνση κάποιον μακρυνό πλανήτη………..
Ενας άθλιος προδότης,ένα μιαρό κάθαρμα,ένας πουλημένος δοσίλογος,προσπαθεί με μισόλογα να “πανηγυρίσει” για όσα κατηγορούσε πριν λίγο καιρό την πλειοψηφία όσων γνώριζαν στοιχειώδη οικονομικά……….
Οποιος τολμούσε να μιλήσει για αναδιάρθρωση του χρέους μέχρι και πριν ένα μήνα ακόμα,ήταν “προδότης της Πατρίδος” κατά τους άθλιους εμποράκους…..Ηταν φυσικό,μιας και ο σχεδιασμός δε χώραγε αλήθεια…….Μα η αλήθεια πάντα εμφανίζεται…..σκληρή και αδυσώπητη…ξεσκεπάζει την προδοσία και στιγματίζει τους προδότες…..
Σκεφθείτε πως μέχρι πριν από λίγους μήνες,όποιος τολμούσε να μιλήσει για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος,ήταν τρελλός και ουφολόγος……
Ξαφνικά,γέμισε η Ελλάς πετρέλαιο και φυσικό αέριο……
Ετσι και σήμερα,αφού οι προδότες μας είχαν παραδώσει στα σκυλιά των αφεντικών τους,μας ανακοίνωσαν με χαρά τον τρόπο που θα μας μαγειρέψουν……….
Αναδιάρθρωση 50% του χρέους της Χώρας…..με λίγα λόγια,κούρεμα,δηλαδή εξαφάνιση των μισών οφειλομένων…….Για να δούμε όμως ποια είναι η αλήθεια………..
α)Η Ελλάς δανείστηκε αυτά τα χρήματα τον τελευταίο χρόνο και μόνο…..
β)Πήγαν όλα για την ενίσχυση των Τραπεζών
γ)Οι τράπεζες πάρκαραν τα ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου στην ΕΚΤ κι έπαιρναν τη διαφορά επιτοκίου από νέο δανεισμό τους από εκείνην,κερδίζοντας τη διαφορά….
δ)Ο Λαός όμως δεχόταν επίθεση σε κάθε περιουσικαό του στοιχείο,κινητο΄και ακίνητο,πρόσκαιρο ή μόνιμο……..
ε)Το χρέος λοιπόν πολλαπλασιάστηκε μιας και δε χρησιμοποιήθηκε παρά για να ενισχύσει τράπεζες και να πληρώσει τοκοχρεωλύσια….
Σήμερα λοιπόν,έρχονται ξανά οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα ντόπια κουτάβια τους,και προσπαθούν να βάλουν και την ταφόπλακα στον Ελληνικό Λαό,λέγοντας….
α)Θα δανειστούμε άλλα 100 δις € αλλά όχι για εσωτερική χρήση(μισθούς-συντάξεις),μα για να πληρώνουμε τα τοκοχρεωλύσια στα προηγούμενα δάνεια……ΑΡΑ ΟΛΗ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΥΚ!
β)Θα δανειστούμε και άλλα 30 δις € για περαιτέρω ενίσχυση των τραπεζιτών…………ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΕΤΗ!!!
γ)Το “κουρεμένο” χρέος μας θα επιβαρύνει πλέον τα ασφαλιστικά μας ταμεία και την εσωτερική οικονομική αγορά μας,μιας και τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου τα έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!
δ)Θα έχουμε μόνιμη αντικαγκελαρία η οποία θα κυβερνά αυτόν τον τόπο……….
ε)Οχι μόνο δε θα βγούμε από την κρίση αυτή μέχρι το 2020 αλλά συνυπόγραψαν οι προδότες την καταδίκη του Ελληνικού Λαού για 200 ακόμα χρόνια……..
Και ξαφνικά,παρουσιάζεται ο κουκουλοφόρος προδότης,και προσπαθεί να μας πείσει για το “αγαστόν” των προθέσεων του….
Θριαμβολογούν για την τερατώδη και φρενοβλαβή κακουργία τους, εμφανίζοντάς την σαν «διάσωση» του ελληνικού λαού!!!!
Μας δουλεύουν, δηλαδή και από πάνω: Μας δολοφονούν με την πώρωση του εγκληματία που υποβάλλει τα θύματά του σε αργό, βασανιστικό θάνατο και αυτήν την κτηνωδία την παρουσιάζουν σαν «ανάσα» για τον ελληνικό λαό!!!!

Οδηγώντας ακόμα,αναρωτιέμαι…………..ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ;;;;;

Λακεδαίμων Αππελαίος
http://triepsilites.wordpress.com/
http://antistasi.org/?p=21758
ειδαμε στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές