Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Επανάσταση – Εξέγερση στην Ελλάδα: Είναι ένα πιθανό σενάριο;

Επανάσταση – Εξέγερση στην Ελλάδα: Είναι ένα πιθανό σενάριο;

Επανάσταση Εξέγερση Διαδήλωση ΕλλάδαΗ Ιστορία έχει αποδείξει ότι ο πολίτης ανέχεται την φτώχεια και την εξαθλίωση μέχρι να απειληθεί η ζωή του και η ζωή της οικογένειας του. Μόλις αντιληφθεί ο εξαθλιωμένος ότι δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει αφού ούτως η άλλως χάνεται η ζωή του τότε επαναστατεί και ανατρέπει την καθεστηκυία τάξη προκειμένου να προκαλέσει με βίαιο τρόπο την αναδιανομή του εισοδήματος και την εξουδετέρωση των κοινωνικών φραγμών που τον εμποδίζουν να ανέλθει κοινωνικά και οικονομικά. Η κόκκινη γραμμή της επανάστασης είναι η γραμμή ζωής και θανάτου που οι απολυταρχικές κυβερνήσεις (χουντικές, σταλινικές κλπ) φροντίζουν να μην ξεπερνούν.
Όσο έχει ψωμί να φάει ο φτωχός και η οικογένεια του υπάρχει πάντα ελπίδα ανάκαμψης και βελτίωσης και έτσι ο δύστυχος δεν επαναστατεί ποτέ. Οι είλωτες, οι πάσης φύσεως σκλάβοι ακόμη και οι υποψήφιοι για τα κρεματόρια των ναζιστών είχαν πάντα την ελπίδα ότι θα σωθούν και ποτέ δεν τους ανακοινώθηκε το τέλος τους μέχρι να προκύψει αιφνιδίως και ακαριαία. Η μέθοδος αυτή ακολουθείται σε κάθε τριτοκοσμική χώρα μέχρι να εκραγεί ο Λαός από την απόλυτη ανέχεια και την κατάθλιψη της χρεοκοπίας.
Η Αίγυπτος, η Λιβύη και η Συρία έχουν ήδη επαναστατήσει διότι η νεολαία δεν μπορούσε να αντέξει τη χλιδή των τυράννων τους όταν οι ίδιοι δεν μπορούσαν να έχουν ελπίδα για μια όμορφη οικογένεια, για μια αξιοπρεπή εργασία για ένα ανθρώπινο μέλλον. Η Ελλάδα συσσωρεύει κάθε μέρα ανθρώπους που χάνουν την ελπίδα τους και είτε καταφεύγουν σε κινήσεις απελπισίας (εγκλήματα, αυτοκτονίες, διαδηλώσεις) είτε οραματίζονται την εκδίκηση και την ανατροπή συνωμοτώντας στα καφενεία και στις παρέες (ακόμη!). Το περιβάλλον στη χώρα μας είναι απολύτως ασταθές και αναμένεται να παρεισφρήσουν ανθελληνικά στοιχεία που θα προκαλέσουν αιματηρές μικροεξεγέρσεις προσπαθώντας να διαταράξουν την έννομη τάξη παρασύροντας τους αγανακτισμένους και εξαθλιωμένους πολίτες σε βίαιες ενέργειες. Νέες τρομοκρατικές οργανώσεις θα προκύψουν σύντομα ενώ είναι θέμα χρόνου πότε η Αλ Κάιντα θα κάνει το πρώτο της χτύπημα προκειμένου να δείξει ότι προστατεύει τους εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνους (κυρίως λαθρομετανάστες) της Ελλάδας.
Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) θεωρεί ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον γόνιμο έδαφος για εξτρεμιστές και ανθέλληνες που θα φορέσουν το μανδύα του σωτήρα και του αρχιεπαναστάτη. Δυστυχώς σήμερα οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας δεν μας πείθουν για τον έλεγχο των δραστηριοτήτων αυτών και φυσικά μόνο ο Στρατός και η Αστυνομία παραμένουν ως παράγοντες σταθερότητας της κοινωνίας μας.
Δεν υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές