Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Συνεχίζονται οι ληστείες μετά ξυλοδαρμών στον ΗΣΑΠ
Η επιστολή ενός επιβάτη του ΗΣΑΠ-θύμα των αδίστακτων κακοποιών που εισβάλλουν στα βαγόνια του ηλεκτρικού, είδε χτες το φώς της δημοσιότητας. Η κατάσταση για όσους έχουν την ατυχία να χρησιμοποιούν τα Μ.Μ.Μ γίνεται συνεχώς δυσκολότερη. Και κανείς δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους που είτε δεν έχουν το προνόμιο ενός ΙΧ αυτοκινήτου ή επιλέγουν για διάφορους λόγους (κυρίως οικονομικούς) να μην το χρησιμοποιούν. Λες και οι πορτοφολάδες, που ξάφριζαν την περιουσία των ανθρώπων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν ήταν αρκετή, η ατιμωρησία για τους θρασύτατους ληστές που εισβάλλουν σε βαγόνια του ΗΣΑΠ ή του προαστειακού και επιτίθονται στους επιβάτες, μετέτρεψε σε νέα μόδα αυτόν τον τύπο επιθέσεων.

Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά και στην επιστολή:
 

- Προς ελληνική αστυνομία
- Προς ΗΣΑΠ.

Αγαπητοί συμπολίτες, την Πέμπτη το βράδυ 15/12/2011 κατά τις 19:00, στο συρμό του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια μπήκαν 7 τύποι (δε μιλούσαν καλά ελληνικά) και έκλεψαν και ξυλοκόπησαν άσχημα όλους τους επιβάτες (εν κινήσει του τρένου). Παρακαλώ τους συναρμόδιους να επιληφθούν του θέματος ΑΜΕΣΑ ειδάλλως τους καθιστώ ηθικά συνυπεύθυνους για την ...έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Μη σας φανεί παράξενο αν μια πρωία ο Ηλεκτρικός πάψει οριστικά να λειτουργεί... Θα τον έχουν σταματήσει απλοί πολίτες που θέλουν να προστατέψουν τις μετακινήσεις και των άλλων πολιτών!"

Είναι σαφές ότι η κατρακύλα της "τάξης" στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει σταματημό. Και όσους αστυνομικούς και αν προσλαμβάνει το υπουργείο (για όσο ακόμη μπορεί να τους πληρώνει) δεν μπορεί να γίνει τίποτε, καθώς οι εκατοντάδες χιλιάδες, εάν όχι εκατομμύρια αλλοδαποί χωρίς χαρτιά, χωρίς ταυτότητες, χωρίς έλεγχο, που ζουν στο κέντρο της Αθήνας, αποτελούν μια ανεξάντλητη δεξαμενή εγκληματικότητας. Όσους και αν πιάνει η αστυνομία, πάντοτε θα υπάρχουν αρκετοί όχι μόνο για να αναπληρώνουν τις θέσεις τους, αλλά και για να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την ζωή των εναπομείναντων Ελλήνων.
 

πηγη

ειδαμε στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές