Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ

Παγκόσμιο φαινόμενο το οποίο παρατηρείται αποκλειστικά και μόνο στους ελληνικούς δρόμους.
Άν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο σταθείτε σε ένα σταυροδρόμι με φανάρια κι απλά παρατηρήστε την κίνηση των διερχομένων οχημάτων.Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα αισθανθείτε τόσο ολοκληρωμένοι ,από κάθε άλλη περίπτωση.
Θα δείτε όλες τις τάξεις των ειδών των ελλήνων οδηγών να παρελαύνουν απο μπροστά σας και είμαι απόλυτα βέβαιος οτι θα συγχιστείτε τόσο, όσο και θα γελάσετε πικρά.
Θα δείτε λοιπόν :
--ο μάγκας οδηγός


είναι αυτός που ταυτόχρονα είναι και ο εξυπνάκιας των δρόμων.Θα τον καταλάβετε όταν προσπαθήσει να χωθεί μπροστά από τους άλλους ,αποφεύγοντας την ουρά,για
να προλάβει να περάσει πρώτος από το φανάρι.

Είναι ο ίδιος που θα τον δείτε να χαμογελάει με τον έξυπνο εαυτό του, που είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει τη λωρίδα λεωφορείων, για να κινηθεί πιο γρήγορα από τους άλλους ταλαίπωρους οδηγούς.
--ο θεριακλής οδηγός

είναι αυτός που είναι ταυτόχρονα και μάγκας ,θα τον καταλάβετε από το ανοιχτό  παράθυρο (ακόμα και με βαρυχειμωνιά) και το αριστερό χέρι του να κρέμετε έξω και κάτω, μέχρι την άσφαλτο, κρατώντας την μισοτελειωμένη γόπα που καπνίζει.
--ο ασυνείδητος οδηγός

είναι αυτός που τα γράφει όλα στα παλιά λάστιχα του αυτοκινήτου του.Θα τον καταλάβετε από το  κινητό κολλημένο στο αυτί του (κρεμασμένο σχεδόν σαν σκουλαρίκι) ,από το φλας που δεν άναψε για να στρίψει,από το τη ζώνη που δεν φοράει,από την παραβίαση του ερυθρού φωτεινού σηματοδότη ,από την παραβίαση του STOP.
--ο αρχαιολόγος οδηγός

είναι αυτός που με την πρώτη ευκαρία κάνει ανασκαφές στα ρουθούνια της μύτης του (γιατί να μην είχαμε παραπάνω ρουθούνια;) .Θα τον καταλάβετε εύκολα απ'ο την έκπληξη στο βλέμμα του, όταν θα έχει ανακαλύψει τα χαμένα χέρια της Αφροδίτης της Μήλου .(Σημείωση:ποτέ δεν θα δείτε γυναίκα οδηγό αρχαιολόγο)
--ο άπειρος οδηγός

 είναι αυτός του οποίου το αυτοκίνητο πιθανόν να είναι σαραβαλάκι και θα τον καταλάβετε απο το παράξενο του τρόπο οδήγησης σαν να ανεβοκατεβαίνει σκαλοπάτια και θα σβήνει το ρημάδι πάντα στο φανάρι όταν ανάβει πράσινο.Τον καταλαβαίνετε εύκολα από το τεράστιο Ν πού έχει στο πίσω τζάμι (ή και ανάποδο Ν σαν το ρώσικο για να το βλέπει ο ίδιος στον καθρέφτη του).
--η γυναίκα οδηγός

εκτός της διαφοράς του φύλου , ξεχωρίζει πάντα μα πάντα όταν περιμένει στο κόκκινο φανάρι θα ταιριάζει το άτιμο τσουλούφι που πετάει στα μαλλιά της ή θα διορθώνει το βιαστικό μακιγιάρισμα του πρωϊνού.

Επίσης χαρακτηριστικό της είναι το τραβηγμένο τέρμα μπροστά κάθισμα οδηγού το σφιχταγκάλιασμα του τιμονιού σε στυλ λαβής Ζουγκλάκου και το πρόσωπο σχεδόν κολλημένο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. 
--η ξανθιά οδηγός

αυτή κι αν ξεχωρίζει (η πιο συμπαθέστατη περίπτωση), θα την δείτε να κατεβαίνει με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και θα την καταλάβετε από τα κορναρίσματα των άλλων οδηγών στα φανάρια όταν καθυστερεί με το μακιγιάζ ή όταν ξεχνιέται στο κινητό της , δίνοντας αναφορά στην κολητή της φίλη, για τα κατορθώματα της στο κρεβάτι με τον γκόμενο της.
--ο ευγενικός οδηγός

είναι αυτός που σταματάει στις διαβάσεις για να περάσουν οι πεζοί , είναι αυτός που διευκολύνει την κυκλοφορία όταν έχει μπλοκάρει.Θα τον καταλάβετε από τους πολλούς χαιρετισμούς ευχαριστίας που του κάνουν όσοι διευκολύνονται απ'αυτόν.
--ο βλάκας οδηγός

είναι αυτός που διπλοπροσπερνάει τον άλλον οδηγό που θέλει να στρίψει. Επίσης είναι αυτός που πατάει κόρνα στο συμπαθητικό γέρο με την ομπρέλα,που περνάει τη διάβαση των πεζών μέσα στη βροχή,για να κάνει πιο γρήγορα.Είναι αυτός που τρέχει μέσα στην πόλη με 3ψήφια νούμερα ταχύτητας.Είναι αυτός που παρκάρει σε ράμπες για καροτσάκια ατόμων με ειδικές ανάγκες.Είναι αυτός που το αυτοκίνητό του έχει 4 πόρτες με διαφορετικό χρώμα.

Θα τον καταλάβετε επειδή όλοι οι άλλοι οδηγοί τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα: ''τι κάνεις βρε μα....κα;''....''Ει!Μα...κα''...κτλ
--ο τυπικός οδηγός

είναι αυτός που σε όλα ειναι νόμιμος,δεν παραβιάζει τον Κ.Ο.Κ Θα τον καταλάβετε από τις αντιδράσεις των άλλων οδηγών προς αυτόν και τους διάφορους χλευασμούς οπως :
''ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕ''.....''ΚΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ;''.......''ΠΑΤΑ ΤΟ ΡΕΕΕ ΜΑΣ ΠΑΣ ΜΕ 40ΧΛΜ/ΩΡΑ''...κτλ
--ο κοιμισμένος οδηγός

είναι αυτός που μάλλον ξενύχτησε κάπου ή δεν κοιμήθηκε καλά και στα φανάρια τον πιάνει ύπνος.
Θα τον καταλάβετε απο το ξιπασμένο-τρομαγμένο ύφος στο πρόσωπο του ,από τις κόρνες των πίσω απο αυτόν οδηγών.

Αυτοί είναι μερικοί από τους οδηγούς που κυκλοφοράνε στους ελληνικούς δρόμους.Κάποιοι-κάποιες ίσως να ανήκουμε σε μία ή δύο ή και περισσότερες περιπτώσεις οδηγών.

Καλό θα είναι να συνετιζόμαστε με τον Κ.Ο.Κ και να είμαστε ευγενικοί με τους απέναντι μας.
Γιατί είναι καλό για την ψυχική υγεία όλων μας να παίρνουμε ένα χαμόγελο απο τον συνάνθρωπό μας
που κυκλοφοράει στους ίδιους δρόμους με εμάς...



υγ: Όταν πίνουμε δεν οδηγούμε και όταν οδηγούμε δεν πίνουμε...

καληνύχτα σας.

woodiiis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές